Overname peuterspeelzaalwerk door kinderopvang

ALMERE
Peuterspeelzaalwerk wordt in augustus overgedragen aan acht kinderopvangorganisaties in Almere. Het stadsbestuur heeft daarover afspraken gemaakt met stichting De Schoor en de kinderopvang.

Nu wordt de voor- en vroegschoolse educatie op 26 speelzalen gegeven. Vanaf augustus wordt het geregeld door kinderopvangorganisaties Kiekeboe, Pino, Dikkertje Dap, La Luna, Smallsteps, Small Society, de Berenstad en Partou. De gemeente Almere wil dat het vaste personeel van stichting De Schoor wordt overgenomen door de kinderopvangorganisaties. Daarvoor is een compensatieregeling afgesproken.

Volgens de gemeente Almere zijn alle gekozen kinderopvangcentra financieel gezond en is er zekerheid dat ze de komende tijd open kunnen blijven. De afspraken tussen alle partijen worden de komende tijd verder uitgewerkt en moeten voor de zomer zijn afgerond.

reacties (2)

 • frits

   

  smallsteps zou ik nog maar niet zeker van zijn daar loopt nog een zaak over aangespannen door de vakbonden dus oppassen daar

  reageer
 • almere

   

  ik weet wel waarom 1 kdv financieel gezond is, ze hebben vorig jaar aantal leidsters eruit gegooit.... zo kan ik ook mijn bedrijf financieel gezond houden!!!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert