Leerlingenvervoer niet in gevaar

ALMERE
De problemen bij het Gelderse vervoersbedrijf Willemsen de Koning hebben geen gevolgen voor het leerlingenvervoer in Almere.

Willemsen de Koning heeft voor vijf dochterondernemingen faillissement aangevraagd maar volgens het bedrijf valt het leerlingenvervoer daar niet onder.

Willemsen de Koning rijdt sinds 2012 in Almere kinderen van en naar school.

reacties (2)

 • Roel

   

  Beste nu de vijf dochterondernemingen failliet zijn verklaard wilt dit nog niet zeggen of er geen gevolgen voor het leerlingenvervoer in Almere. De provincie Gelderland voert nog altijd een procedure tegen het bedrijf. tot de rechters uitspraak doen of het bedrijf de boetes en voorschotten terug moeten betalen. reken maar uit hoeveel miljoenen dit zijn.

  reageer
 • William

   

  En dit is wat mij betreft de schuld van de provincies en de gemeenten. Hoe kan een commerciële organisatie nou zo goedkoop blijven werken. Dat hele aanbestedingsgedoe om dit soort zaken moet gewoon op de schop. Hoorde van een kennis (die hier chauffeur is) dat de rit naar school en de rit vanaf het laatste adres op eigen rekening van de chauffeur moet. Het wachten bij de school krijgen deze mensen ook al niet betaald. Dit zorgt voor moderne slavernij!!! Die chauffeurs werken echt voor een schijntje!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert