Kettingbotsing veroorzaakt door bejaarde man

ALMERE
De kettingbotsing dinsdagavond bij de afrit Almere Haven is mogelijk het gevolg van een automobilist die onwel werd. Dat meldt de politie. De 81-jarige man botste op een rij auto's die onderaan de afrit voor het stoplicht stond te wachten.

De bejaarde man en een andere automobilist zijn naar het ziekenhuis gebracht. De overige betrokkenen gaven aan rug- en nekklachten te hebben.

Het ongeluk gebeurde rond kwart voor zes. Door de aanrijding raakten twee auto's total loss, ook de andere liepen forse schade op. De afrit was tot half acht afgesloten voor hulpverlening en onderzoek van de politie.

reacties (10)

 • Pas op zeg!

   

  Ga nu niet met feiten komen want we willen hier graag uit de onderbuik blijven reageren!

  reageer
 • arie

   

  Totale kolder! De grootste problemen zitten in de categorie 18-25 gevolgd door 26-35 en dan pas 75+. De beste scores zitten in de groepen tussen 36 en 65 dus misschien het beste om dat als enige leeftijdscategorie aan te houden die auto mag rijden. Mocht je het wel willen uitbreiden dan komen eerst de 65 en ouder en daarna 26 tot 35 aan bod en als laatste mag de categorie 18-25 aanschuiven. (bron is het CBS)

  reageer
 • serena

   

  iedereen kan onwel worden achter het stuur... niet alleen ouderen... En sommige jongeren rijden nog beroerder als ouderen... of denken 9 levens te hebben

  reageer
 • .\/\/.

   

  Ga jij ze dan allemaal rondrijden? Mijn eigen ouders zijn achter in de zeventig, en kunnen beide nog prima autorijden, en tevens al tientallen jaren schadevrij. Op die leeftijd is het ontzettend belangrijk dat men zich zonder hulp van anderen kan verplaatsen. En dat wil jij ze afnemen? Belachelijk!

  reageer
 • r scheff

   

  vind dat leeftijd er dus wel toe doet,bejaarden zijn levensgevaarlijk op de weg!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • th.k

   

  flauwekul. de meeste ongelukken gebeuren door niet ouderen.

  reageer
 • De oude wielrennert

   

  Normaal zijn het alleen vrachtwagenchauffeurs die zoveel auto's in één carambole weten te raken. Nu moet er maar bij vermeld worden dat de bestuurder 81 jaar oud is en dat dus volgens het onderbuikgevoel van de mensen die zelf nog niet zo oud zijn deze man niet meer op de weg zou mogen zitten?

  reageer
 • rick

   

  Mensen op deze leeftijd moeten ze voor hun eigen en iemand anders ze veiligheid niet meer de weg op sturen.

  reageer
 • Ook een NIET bejaarde kan onwel achter het stuur worden!!!

  reageer
 • frits

   

  wat doet de kop tekst er toe dat het hier gaat om een bejaarde man omroepflevoland ? graag even een reactie hier op want vindt dat dit niet ter zake doet .

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert