Fysiotherapeut ontkent ontucht met patiënte

LELYSTAD
Tegen een Lelystadse fysiotherapeut is 150 uur werkstraf en vier maanden voorwaardelijke celstraf geëist voor het plegen van ontucht. Hij zou in mei 2013 de schaamstreek en vagina van een patiënte hebben betast. De man ontkent dit echter.

Het slachtoffer werd behandeld door de fysiotherapeut voor haar spiergroep bij de lies. Volgens haar ging het mis toen ze voor een van de behandelingen haar onderbroek moest uitdoen. Ze zegt dat de man, die erkent dat hij gevoelens voor haar had, zelfs met de vingers bij haar naar binnendrong. De officier acht dit niet bewezen, maar ziet wel voldoende bewijs voor het betasten.

De zaak kwam aan het rollen toen de verdachte zelf aangifte deed van afpersing door het slachtoffer en twee mannen. Toen de vrouw hierover werd gehoord, kwam de vermeende ontucht aan het licht. De uitspraak volgt over twee weken.


reacties (5)

 • Didi

   

  Welke fysio zou dit zijn?

  reageer
 • Ronja

   

  Ik ben ooit ook behandelt voor een gescheurde spier/pees in mijn lies, ben toen goed behandelt, maar heb nooit mijn ondergoed uit hoeven doen. Dus een raar verhaal.

  reageer
 • Jeroen

   

  Sorry hoor maar als je zo makkelijk je slipje uit doet zat je zeker verlegen om wat persoonlijke aandacht van deze fysio. Een vrouw die daar niet om verlegen zit gaat hier toch echt niet aan meewerken om hem vervolgens af te persen. Lijkt me meer dat hier opzet in het spel is van de zijde van de vrouw.

  reageer
 • jen

   

  Nou dan liep hij bij mij een blauw oog op..

  reageer
 • Mesj

   

  Dat een fysio mensen aanraakt...betast lijkt me onderdeel van het vak. Voor het overige heeft de man waarschijnlijk de verkeerde beroepskeuze gemaakt... Had gynaecoloog moeten worden.. Of de behandelde patient zit verlegen om aandacht en is er niets gebeurd....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert