Mannen gewond na vechtpartij

ALMERE
Twee mannen zijn donderdag gewond geraakt na een vechtpartij op het Festivalplein in Almere. Dat zegt de politie. Bij de ruzie werd geslagen en gestoken met een steekwapen.

Agenten gingen op de melding af en vonden een Amsterdammer met een steekwond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht en zijn wond is gehecht.

Uit camerabeelden is gebleken dat de Amsterdammer een klap uitdeelde met een voorwerp. Vervolgens trok de ander een steekwapen en ging er vandoor. De Amsterdammer is aangehouden. Onderzoek moet uitwijzen wie de andere agressieveling is.

reacties (2)

 • joop

   

  Nou mevrouw Tjaa, heel vervelend. Maar als je je hierdoor bang voelt zul je dat overal voelen hoor. Angst zit dan in jezelf en is niet reeel. Deze mannen staan bij het drugshoekje. Als je daar zelf niet staat heb je er echt geen last van. Als je bang wordt van alles wat je leest op internet heb je geen leven helaas. Sterkte.

  reageer
 • tjaa

   

  ik ben al druk aan het solliciteren in zeewolde lelystad harderwijk voel me al tijden zo onveilig als alleenstaande moeder durf savonds de hond niet eens meer alleen uit te laten almere was mooi ..maar wil hier echt snel weg

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert