Laatste winkel verlaat Waagpassage

LELYSTAD
Toko Sindjaja in Lelystad gaat na 30 jaar verhuizen uit de Waagpassage. Daarmee is de toko de laatste winkel die vertrekt uit de overdekte passage.

De toko heeft jaren moeten zoeken om een nieuw, betaalbaar pand te vinden maar dat is nu in overleg met de eigenaar van de Waagpassage toch gelukt. Toko Sindjaja verhuist naar het voormalige pand van fietsenwinkel Meerens even verderop.

Uitbater Yvonne Sie is opgelucht dat de toko een nieuwe start kan maken. De verhuizing staat voor komend voorjaar gepland.

reacties (8)

 • wilfpmans

   

  hoop tovh niet op een bordeel.....

  reageer
 • Jeroen

   

  De plannen voor het nieuw te bouwen 'bordeel' zijn in een vergevorderd stadium. Sloop zal uiteraard eerst plaats moeten vinden.

  reageer
 • Elbert

   

  Scheelt in de benzinekosten, elke keer naar a'dam is ook niet alles. Hopelijk komt er een gevarieerd aanbod. Niet alleen maar oost europees. Als provincie hoofdstad moeten we natuurlijk alles kunnen bieden. Als het casino en de bioscoop daar nog bijkomen dan wordt het de uitgaanslocatie van midden nederland. Overigens kunnen de dames van lichte zeden ook plaats nemen in de etalage van alle lege panden in het gehele centrum. Shoppen by red light. Voor de ondernemers ook weer goed, want de vrouwen krijgen de mannen weer van de bank. Afijn...... weltrusen

  reageer
 • frits

   

  Verhuizing van de parenclub? Zal wel niet, maar wel een idee om het stadscentrum leven in de blazen.

  reageer
 • frits

   

  Overigens, wanneer wordt het bruine CBR/Triade-pand nu eens afgebroken? Dat is ook een puist in de omgeving, en is zo lelijk en gedateerd, dat het echt nooit meer een gebruiker zal krijgen. Maak daar ook maar Mandelapark van. Biedt ook steeds meer kansen om de Agorabaan eens te verleggen, al moet dan ook het Agoradek nog plat.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • frits

   

  Dat zal nu inderdaad wel het geval zijn. Sloop is voor de eigenaar goedkoper dan een passage openhouden voor 1 winkel. Het Mandelapark wordt dus weer wat groter, en omvat steeds meer van het stadshart. Mooie nieuwe evenementenlocatie, trouwens.

  reageer
 • Tsja

   

  Ik heb vernomen dat er een bordeel gaat komen.

  reageer
 • haha

   

  wat gebeurd er dan nu met de waagpassage? sloop?? :)

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert