Toch oud papier gedumpt bij voetbalclub

ZEEWOLDE
De containers voor oud papier zijn weg, maar inwoners van Zeewolde hebben dit weekend toch dozen en folders gedumpt bij de plaatselijke voetbalvereniging.

De containers worden sinds begin deze maand 's avonds en in het weekend weggehaald vanwege brandstichting.

Dat wordt voorkomen maar het tijdelijk verwijderen van de containers zorgt nu dus voor illegale dumping van oud papier.

reacties (9)

 • moi

   

  helaas zijn mensen vaak zo uitgekookt dat ze schijnbaar wel de tijd vinden om overal braaf naam en adres af te scheuren voordat het gedumpt word. lijkt mij tijdrovender dan even naar grofvuil rijden maargoed, je hebt ze erbij zitten.

  reageer
 • abp

   

  klopt enveloppen etc staat postcode en huis nr ook op gedrukt .Dus zijn ze er maar weer druk mee alleen ,omdat mensen geen verantwoordelijkheid hebben :-(

  reageer
 • zo sneu

   

  zo sneu dit soort mensen. Oppakken en een jaar lang alle rommel in Zeewolde op laten ruimen. Wat is het nu voor moeite om het te bewaren of inderdaad naar de milieustraat te brengen(zeker als je een auto onder je reet hebt zitten) .......echt heel sneu, deze lui (e) donders. Ik zou het kenteken doorgeven Stoompie, prima idee. ik ga ook foto,s van het kenteken maken of het noteren als ik zo iets zie gebeuren. Laat iedereen dat doen.

  reageer
 • Jeroen

   

  Wat een asociale mensen wonen er toch in Zeewolde, bah.

  reageer
 • Stoompie

   

  ik heb al een kenteken van iemand voor het op straat storten van papier bij de Coop op zondagmiddag laat. Ma bleef in de auto zitten en liet dochterlief het vuile werk doen. Betreft een zilvergrijze Renault Mecane

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Johannes

   

  Mensen zijn liever lui dan moe. 5 minuten verder rijden en je mag gratis (met pasje) je papier en karton dumpen bij de milieustraat.

  reageer
 • Karin

   

  Ik denk dat de mensen de voetbal-vereniging toch het oud papier (en dus de inkomsten) gunnen.

  reageer
 • willem ex buiten

   

  Het wordt niet alleen een rommel bij de containers bij de plaatselijke voetbalvereniging maar ook elders in Zeewolde.Hier bij de Co-op supermarkt wordt papier gewoon op straat gedumpt, omdat de container vol is.Ook bij de plastic containers is het altijd een rommel.Er zijn gewoon te weinig containers.

  reageer
 • Ilse

   

  Meestal is tussen het oud papier een adreswikkel o.i.d. snel gevonden. Aankondigen dat mensen 1 dag heb om hun zooi weer op te halen en als ze dat niet doen dat de kosten voor het opruimen in 3voud verhaalt zal worden op de eerste 5 mensen waarvan het adres tussen het papier gevonden wordt. Is het zo opgeruimd.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert