Werkzaamheden N307 en N50 afgerond

DRONTEN
De werkzaamheden aan de N307 en N50 tussen Dronten en Kampen zijn zo goed als afgerond. Maandagmiddag is er een officiële opening.

Met de verbetering van de wegen is volgens gedeputeerde Jaap Lodders van de provincie Flevoland een groot knelpunt opgelost. Hij verwacht nu snel minder files op de belangrijke verbinding met Kampen en Zwolle.

De volgende stap is de aanpak van de N307 tussen Dronten en Roggebotsluis. Daar moet op korte termijn de rotonde verdwijnen en op lange termijn de brug worden vervangen. De provincie moet daar nog wel een definitief besluit over nemen.

reacties (4)

 • Chris

   

  De verdubbeling van de N50 tussen Kampen en Kampen Zuid heeft op de agenda gestaan, maar is door Den Haag geschrapt. Dat een andere wegbeheerder, die ook al met voorbereiding bezig was, gewoon doorgaat is dan niet raar.

  reageer
 • Dick

   

  Hoezo knelpunt opgelost? Het verkeer wat naar Zwolle gaat komt op de oprit gelijk al weer klem te staan. Want N50 --> 2 strooks, 1 baans. Probleem los je alleen op door N50 te veranderen in 2x2 strooks tot aan knp Hattemerbroek. Doorstroming van verkeer verdient zo min mogelijk obstakels. Jammer dat Prov. Flevoland weer miljoenen heeft bijgedragen aan een NON oplossing. Zelfde gaat gebeuren bij Passage Dronten. Wordt ook een NON oplossing want de rotondes verdwijnen niet.

  reageer
 • Ron

   

  Geen idee wat dat nou heeft bijgedragen aan de doorstroming. N 50 blijft gewoon 1 baans. Dus dan kun je wel een dubbelbaans oprit maken maar het moet toch weer samen tot 1 rijstrook aan het eind van de oprit. Nee dit is echt weggegooid geld

  reageer
 • KC

   

  Een goede eerste stap.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert