Lelystad aast op nieuwe Kerstparade

LELYSTAD
Lelystad probeert in december weer een Kerstparade naar de stad te halen. De gemeente en City Marketing Lelystad zijn hierover in gesprek met de organisatie van het evenement.

Lelystad wil de Kerstparade graag hebben omdat de gemeente dit jaar 35 jaar bestaat. Om de kans te vergroten dat de parade doorgaat, is het volgens City Marketing van groot belang dat zoveel mogelijk ondernemers het evenement steunen.

In december 2013 deed de SBS Kerstparade Lelystad aan en trok toen zo'n 35.000 bezoekers van binnen en buiten de stad.

reacties (7)

 • marleen

   

  doe dan een echte kerstmarkt! kijk eens in het zuiden en bij onze oosterburen. dus geen braderie of zes houten kraampjes waarvan een deel met vuurwerk verkoop. een echt gezellige markt. ... de parade kent iedereen nu wel. ... snap het wel Lelystad even op de kaart maar Hoe lang was er uitgezonden op tv?? Een keer knipperen met je ogen. .....

  reageer
 • joost

   

  met sbs6 je stad promoten. hoe dom wil je het hebben....

  reageer
 • Ronny Roethof

   

  @Elbert : kijk eens naar het stadhuisplein.. dan heb je je antwoord, Lelystad is gewoon een dood spoor.. nog hoogstens 2 jaar en het is een spookdorp.

  reageer
 • frits

   

  Was in 2013 leuk om te zien en bij aanwezig te zijn. Maar nog een keer naar dezelfde wagens kijken, nee, daar heb ik geen behoefte aan. Of gaat het deze keer niet om de SBS Kerstparade?

  reageer
 • RR

   

  Zoveel als mogelijk moet de ondernemer dit voorstel ondersteunen? Op welke manier, wederom uit de zak van die ondernemer die het water aan de lippen heeft en middels ondernemen toch bereid is om met de laatste centen de pomp in het stadshart te houden, die ondernemer? Waarom hierin geld steken, waarom van achter naar voren? De gemeente bestaat dan 35 jaar en dat is het vieren waard, tegelijkertijd hierbij het voorstel om dit te vieren met een bruisend stadshart.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • joop

   

  prachtig. fouter kan het niet.

  reageer
 • Elbert

   

  De kerstparade hebben we al gezien. Er zijn toch wel andere dingen te bedenken, of zitten we creatief gezien echt op een dood spoor ?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert