Politie zoekt nog naar inbrekers clubgebouw Artemis

LELYSTAD
De politie is nog wel degelijk op zoek naar de twee mensen die een half jaar geleden hebben ingebroken bij handboogschietvereniging Artemis in Lelystad. Dat zegt een woordvoerder van de politie Midden-Nederland. Het bestuur van Artemis is verbaasd dat er nog niemand is aangehouden terwijl de inbrekers haarscherp op beelden van een bewakingscamera staan.

Voorzitter Frans Visser van Artemis zegt dat hij te horen kreeg dat het rechercheteam met het onderzoek is gestopt en de politie niets kan met de beelden. Maar volgens de politie loopt het onderzoek nog en zijn de beelden verspreid onder agenten van verschillende korpsen. De beelden worden pas aan het publiek getoond als andere opsporingsmethoden niet hebben gewerkt.

De afgelopen jaren is er meer dan tien keer ingebroken in het clubgebouw van Artemis aan de Larserringweg. De handboogschietvereniging heeft meerdere camera's, stalen toegangsdeuren en voldoet aan alle veiligheidseisen die de verzekeringsmaatschappij verlangt.


reacties (2)

 • Opa Schoonenberg

   

  Lesje geleerd. Beelden voortaan direct doorspelen aan Geenstijl. Mensen die dit soort 'werkzaamheden' uitvoeren, verliezen daarmee het recht op privacy. Links-pratend Nederland is daar nog niet achter, maar dat komt wel een keer goed.

  reageer
 • Ingrid

   

  Hee opa eigen rechter! Misschien heeft u de oorlog nog wel meegemaakt? Bent u niet blij om in een rechtsstaat te wonen? Of speelt u liever zelf voor rechter? Kunt u dan eens aangeven waar de grens ligt?

 • KArel

   

  Laat de politie de beelden bij bureau Flevoland van omroep Flevoland zetten. Laten zij dat veel eerder doen. Hoe vaak krijgen je beelden van zomers geleden personen, terwijl zij nu winterkleding dragen. Handig hoor voor de herkenning.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert