Politie zoekt nog naar inbrekers clubgebouw Artemis

LELYSTAD • Di 17 februari 2015 | 14:19 • Dinsdag 17 februari 2015 | 14:19
De politie is nog wel degelijk op zoek naar de twee mensen die een half jaar geleden hebben ingebroken bij handboogschietvereniging Artemis in Lelystad. Dat zegt een woordvoerder van de politie Midden-Nederland. Het bestuur van Artemis is verbaasd dat er nog niemand is aangehouden terwijl de inbrekers haarscherp op beelden van een bewakingscamera staan.

Voorzitter Frans Visser van Artemis zegt dat hij te horen kreeg dat het rechercheteam met het onderzoek is gestopt en de politie niets kan met de beelden. Maar volgens de politie loopt het onderzoek nog en zijn de beelden verspreid onder agenten van verschillende korpsen. De beelden worden pas aan het publiek getoond als andere opsporingsmethoden niet hebben gewerkt.

De afgelopen jaren is er meer dan tien keer ingebroken in het clubgebouw van Artemis aan de Larserringweg. De handboogschietvereniging heeft meerdere camera's, stalen toegangsdeuren en voldoet aan alle veiligheidseisen die de verzekeringsmaatschappij verlangt.


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel