Almeerse dansgroep in finale 'Everybody Dance Now'

ALMERE
De Almeerse dansgroep AfroVibes staat vrijdagavond in de finale van het populaire RTL4-programma 'Everybody Dance Now'. De groep bestaat uit 7 Almeerse tieners en hun coach Petit Bagaza.

Bagaza vindt dat alle finalisten sterk zijn, maar volgens hem maakt AfroVibes zeker een kans om het programma te winnen. Speciaal voor de finale heeft de groep een dans ingestudeerd op muziek afkomstig uit de 'Lion King'.

Everybody Dance Now wordt vrijdagavond om 20:30 uur uitgezonden op RTL4. De presentatie is in handen van Chantal Janzen en in de jury zitten Jan Kooiman, Dan Karaty en Lieke van Lexmond. De winnaar van Everybody Dance Now wint een bedrag van 25.000 euro.

reacties (3)

 • Japio

   

  Zo is het maar net, heb genoten van deze geweldige dansgroep die ook vanavond twee prachtige optredens neergezet hebben, En een dikke 10 voor hun coach, prachtig mens!!

  reageer
 • super

   

  ze zijn geweldig!! zij moeten winnen!

  reageer
 • arie

   

  Duidelijk dat op positief nieuws niet gereageerd wordt door de heren en dames azijnurineerders hier... Nu kijk ik het programma verder niet maar ik wens de dansers heel veel succes in de finale!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert