Geen stadsklok in centrum Buiten

ALMERE
Er komt geen stadsklok in Almere Buiten. Al in 2006 besloot de gemeenteraad dat er op een romantische plek in het stadsdeel een buitenklok moest komen. Maar het college van b en w heeft daar toentertijd niets mee gedaan omdat het centrum nog verbouwd moest worden.

Negen jaar later zegt het stadsbestuur dat Buitenaren niet op een klok zitten te wachten omdat iedereen zelf de tijd bij zich heeft op een horloge of mobiele telefoon.

Er wordt volgens het stadsbestuur wel nagedacht over een ontmoetingsplek. Zo is er onlangs een voorstel gedaan om op het Baltimoreplein een ontmoetingskas neer te zetten.

reacties (5)

 • ron

   

  tja dat horloge en die telefoon had men natuurlijk in stad of buiten nog niet toen men de eerdere beslissing nam ..... kortom gebruik reële argumenten en werk niet met er bij gesleepte redenen overigens het een leuk bankje en klok

  reageer
 • Opa Schoonenberg

   

  Een klok hoeft inderdaad niet, maar dan wel graag een hangplek voor ouderen met een laadpunt voor smartphones en tabletten.

  reageer
 • alexander

   

  Neem die lelijke stadklok uit almere stad maar mee inc. De bankjes. Totaal geen aanvulling voor het centrum. #staindeweg

  reageer
 • Hansje

   

  Buitenaren zitten ook niet op een reuzenkonijn te wachten dat 37.500 euro kost. Deze komt er in maart wel.

  reageer
 • Johan

   

  Zo blijkt maar weer Leefbaar Almere is niet echt "bij de tijd"

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert