Woning 'bunkerboy' ontruimd

ALMERE
De woning van Claude Vermeulen in Almere, de man die zichzelf 'bunkerboy' noemt, is dinsdag ontruimd. Volgens Vermeulen gingen ongeveer 20 medewerkers van onder meer de politie en de gemeente dinsdagochtend zijn woning aan het Zwinpad binnen. Zij hebben de barricades weggehaald en spullen uit de woning meegenomen.

'Bunkerboy' had zich al maanden in de gebarricadeerde woning opgesloten na een conflict met verschillende schuldeisers. Hij kon zijn hypotheek niet meer betalen. ABN Amro heeft opdracht gegeven tot ontruiming over te gaan.

Op 25 maart wordt de woning geveild op een executieveiling.
reacties (15)

 • jolanda

   

  Heb ik nergens gelezen, ik ken hem, en banken oplichters als je iets leent moet je het terug betalen weet toch iedereen

  reageer
 • .\/\/.

   

  "We leven in een bizarre tijd waar alles wat onze grootouders hebben opgebouwd is afgebroken." Dat is kletskoek. Als je de hedendaagse welvaart bekijkt waren onze grootouders sloebers. Het probleem van deze tijd is niet dat er geen welvaart is, maar de ongelijke verdeling ervan, en het gebrek aan ethiek op financieel gebied.

  reageer
 • hano

   

  Misschien moet jij eens wakker worden. De banken zijn oplichters, dat weet onderhand iedereen die wel wakker is. Waar heb jij trouwens gelezen dat deze man een oplichter is? En als je concrete kennis daaromtrent hebt, wil ik dat natuurlijk graag weten. Dat is het beeld dat iedereen nu heeft van deze man, terwijl niemand het echte verhaal kent. Kijk daar mee uit hoor, met die aannames.

  reageer
 • jolanda

   

  HELPEN, je weet inderdaad niet wie hij is, het is een oplichter word is wakker

  reageer
 • Mario66

   

  Huisuitzettingen zijn tussen 2013-2015 verdubbeld. Dit zegt veel over hoe wij ook in de politiek met elkaar omgaan. Huren stijgen welke ook tot uitzettingen komen. We leven in een bizarre tijd waar alles wat onze grootouders hebben opgebouwd is afgebroken. Drees zou zich omdraaien in zijn graf. Ik hoop dat er een socialer beleid komt met een vangnet voor de ernstige gevallen. Denk ook eens aan de kinderen waarvan de ouders diep in de problemen zitten.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Hano

   

  U allen mag dit misschien rechtvaardig lijken, maar dit is uit de hand gelopen doordat deze man een gesprek wilde met de hypotheekbank om zijn problemen op te lossen. Blijkbaar wilde de bank dat niet of stak de kop in het zand. En dat een bank zo arrogant is, is zeker niet nieuw. En ja, het is uit de hand gelopen en nu wordt deze man voor gek verklaard en uit zijn huis gezet door de zeer oppermachtige bank. Misschien is het wel een held en doet hij wat veel meer mensen zouden moeten doen. Publiciteit zoeken voor het afschuwelijke onrecht dat je wordt aangedaan door de bank. De banken zijn de dieven, niet de burgers! En nu wordt hij afgeschilderd als een verwarde man. Is u nog niet opgevallen hoeveel incidenten er de laatste tijd zijn met "verwarde mannen". Verwarde mannen gaat het helemaal worden in 2015 en de komende jaren, let maar op.

  reageer
 • SanderZ

   

  Ik blijf het zielig vinden, of hebben ze hem inmiddels laten opnemen? Want dat lijkt me wel wenselijk voor iemand die zo de grip op de werkelijkheid lijkt kwijt te zijn.

  reageer
 • Jako

   

  Wie weet wat deze man allemaal meegemaakt heeft en dan in deze ellende gekomen is. Hij had ook zijn huis in de fik kunnen steken. Jammer dat er mensen zijn die blij zijn dat hij oprot. Misschien had je hem kunnen helpen.

  reageer
 • Tom

   

  je kunt beter de woning van een ander kraken dan je eigen woning bezet houden; krakers genieten schijnbaar meer bescherming.

  reageer
 • MKM

   

  Een woning met hypotheek is niet het eigendom van de bank, maar eigendom van degene die middels de hypotheek het geld heeft geleend. De woning is onderpand voor de geldverstrekker.

  reageer
 • Iemand

   

  Volgens mij heeft hij korte tijd bij "Bakboord" gewerkt !

  reageer
 • Tanja1974

   

  Net als Jolanda zag ik de man ook overal in de stad, met zijn auto bij een tankstation enzovoort. Hij zat dus alles behalve "gebarricadeerd" in zijn eigen woning. Ook zo mooi: hij hangt een uitspraak aan de gevel dat diefstal niet mag, maar voor zover ik weet is een woning pas je eigendom als je hypotheek hebt afbetaald. Dus 1: het is zijn huis niet en 2: hij vernielt andermans eigendommen

  reageer
 • freek

   

  Je zal er al die tijd maar naast hebben gewoond. Vraag me af of deze meneer ook iedere dag netjes naar z'n werk gaat. En hoe nu verder?

  reageer
 • Ron

   

  Iedereen moet betalen. Werkt deze mijnheer niet?

  reageer
 • jolanda

   

  ik snap niet dat hier zoveel aandacht aangegeven word hij heeft helemaal niet al die maanden zielig binnen gezeten, hij ging gewoon lekker naar de kroeg een biertje drinken dus heb aub geen medelijden met deze vent, hij is gewoon in zijn eigen verhaal gaan geloven, heeft er zelf een puinhoop van gemaakt. ben blij dat hij oprot

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert