Mishandeling massaal bekeken op Facebook

ALMERE
Een filmpje waarin twee meisjes worden mishandeld in het centrum van Almere door vier andere meiden wordt massaal bekeken op Facebook.

In het filmpje van 13 seconden krijgt het tweetal rake klappen en schoppen op de Wijsgeerbaan, vlakbij het Stadhuisplein.

Het is onduidelijk of de slachtoffers gewond zijn geraakt en wat de oorzaak van de ruzie is. De politie was niet op de hoogte van het filmpje maar onderzoekt nu wat er is gebeurd.

Update: Meisjes melden zich na filmpje mishandeling

reacties (28)

 • Henk

   

  Gevalletje discriminatie?

  reageer
 • Hans

   

  Heden ten dagen zijn de jonge dames erger geworden dan de jongens van toen. Het buitenland snapt er niks meer van. Teveel vrijheid heeft zo zijn nadelen. M.a.w, losbandigheid, grote mond, geen respect voor anderen, etc. etc. Dit zal later doorwerken in de toekomstige samenleving. Nu is de corrigerende tik overboord gezet. Jammer.

  reageer
 • Verrassend

   

  De dankbaarheid voor Nederland is weer duidelijk te zijn bij het gedrag van deze dames; 10% van de bevolking die goed is voor 50% van de misdrijven. Leve onze theedrinkende integratiepoltiek!

  reageer
 • .\/\/.

   

  In de Verenigde Staten (ik neem aan dat je die bedoelt) zitten inderdaad heel veel mensen achter de tralies. Maar of de VS daar veiliger bij zijn is maar de vraag.

  reageer
 • Kitty

   

  De jongeren moesten gewoon de dienstplicht in om straat schoon te houden en leren hoe je met mensen omgaat. Bij de dienstplicht krijgen zij discipline.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • cris

   

  moet een op een....than zien wie de winnaars .. geen vier op één .. het is niet eerlijk .. toch? zielig..

  reageer
 • ANdree

   

  Amerika is een achterlijk land met zo'n 30.000 vuurwapen doden per jaar en waar zo'n 2% van de bevolking de gevangenis zit . Een zeer groot deel moet in dikke armoede leven. Wij hoeven op geen enkel gebied een voorbeeld te nemen aan de VS. En helemaal niet op sociaal maatschappelijk gebied.

  reageer
 • Milou

   

  Er zijn nog genoeg goede mensen in onze maatschappij, alleen er moet iets gedaan worden met jongeren en mensen die en/of dreigen te ontsporen of al ontspoort zijn. Deze mensen moeten de consequenties van hun acties onder ogen zien. Bij ware een spiegel voor ze houden en hun laten zien wat ze doen verkeerd is. Misschien wordt het tijd om de politie te helpen met zulke zaken die in principe ook voor ons van belang zijn. Door zelf met initiatieven te komen. Want vandaag zijn het deze twee meiden die mishandeld worden en morgen kan het een van ons zijn, bij wijze van spreken.

  reageer
 • Rick

   

  Deze 4 meisjes die twee meisjes in elkaar slaan is wel zeer laf jullie moeten zichtschamen om zomaar 2 meisjes teslaan die gewoon ergens opzaten tewachten zo tezien hadden ze er nog lol in ook dat er 1 van de 4 meisjes aan het lachen was slaan en schopen help niet je neem alleen je eigen mee op pakken die 4 meisjes en in een inrichting opsluiten tot ze hun lesje hebben afgeleerd en een schade betalen en ik snap het niet dat die persoon aan het filmen was die niet heb geholpen of even gebeld maar die zal er ook wel bij hoorden je moet het niet weten wat deze 2 meisjes hier van over houden trama

  reageer
 • Marco Deventer

   

  Ben i.e.g. blij hier te lezen dat er godzijdank nog mensen zijn die dit (vanzelsprekend) absurd, ziek, te ziek voor woorden, is. Was bang dat de hele maatschappij deze kant ("sensatie, leuk joh"!!) zou opgaan.

  reageer
 • Marco Deventer

   

  Ja, te ziek voor woorden inderdaad. Ik kook al wanneer ik alleen al deze foto zie, en reken maar dat ik wel ingegrepen had, niet om stoer te praten, maar ik kan die lowlife bitches met gemak aan natuurlijk. Reken maar dat ik er pijlsnel op af was gedoken. Maar ja ik was er niet bij.

  reageer
 • mark

   

  omdat nederland daar te achterlijk voor is

  reageer
 • kees

   

  WEER Amerika kunnen we zelf niets meer doen? steeds amerika en die helpen ons naar de kloten besef dat eens

  reageer
 • tja

   

  ze hebben gewoon willekeurige mensen opgewacht om te slaan en te filmen "kan je opscheppen " en filmpje laten zien trend in amerika hoop gelijk jaar jeugd detentie

  reageer
 • Rachel

   

  Ps. In amerika hebben ze een hele goede manier om dit soort jongeren misschien eens in te laten zien hoe kansloos ze zich gedragen... Mensen zullen het progamma vast kennen, etters achter de tralies.... Snap niet dat in nederland nooit eens aan wordt gedacht.

  reageer
 • Jaap Aap

   

  Nu zal het ook nog de schuld van het publiek van de omroep zijn. Vier vrouwtjes mishandelen op schofterige wijze twee meiden en dan zijn de omstanders schuldig?

  reageer
 • Loes

   

  Iedereen staat er toch duidelijk zichtbaar op!!!!!! Oppakken die handel, kom op zeg waar leven we tegenwoordig in??? Is dit wat je bij verveling doet, ga ff in strafkamp en leer!!! En wat de meiden betreft ben niet bang en doe aangifte tegen dezen nietsnutten

  reageer
 • Monique

   

  Jezusssss , wat een stel mafkezen . Wou dat al het geweld eens ophield in deze wereld . Zo jong en nu al verrot .

  reageer
 • hetty

   

  het lijkt in scene gezet !!

  reageer
 • Dirk

   

  Laten wij hier niet voor weglopen in onze maatschappij! Oppakken, keihard straffen naar volwassenenrecht, smartengeld toekennen en de daders volledig isoleren. Het is toch werkelijk belachelijk, temeer deze dames bekend zijn van eerdere voorvallen. Als wij dit blijven accepteren kun je er vergif op innemen dat diverse partijen groeien en dat ons tolerante land volledig ten onder gaat aan ongewenste haat en asociaal gedrag.

  reageer
 • dusee

   

  mijn reactie die personen die dat doen die moeten op nieuw opvoeding krijgen om inde doe komst dat achter wegen te laten en alat niet dan in een werk kamp dan leer ze wel beter in toekomst achter wegen te laten en de mensen die kinderen misbruiken die moeten in eens in de werkkampen dat is mijn mening heren

  reageer
 • Carin

   

  Het is in en in triest als je dit ziet. Geen woorden voor over om hier nog over te praten.

  reageer
 • Wil

   

  Fimpje is veel bekeken want sensatie! Maar niemand steekt een poot uit als ze het 'live' zien, inclusief de maker van het filmpje, Bah!

  reageer
 • jaap

   

  Voor het slachtofer is het niet leuk dat het op facebook staat en wat doet Omroep Flevoland..... Dus heb je een filmpje van iemand die je mishandeld kan je deze naar Omroep Flevoland sturen. Ze plaatsen dit soort filmpjes zonder problemen voor je! Facebook geeft al veel problemen onder jongeren omdat alles wat op internet geplaatst is daar nooit of slecht vanaf komt en dan werkt Omroep Flevoland daar nog even aan mee. Lekker slim Omroep Flevoland. Tevens weer aandacht voor de daders.

  reageer
 • shrn90

   

  De politie doet hier niets aan, vandaar dat dit filmpje nogmaals geplaatst moest worden op Facebook. Dit is 1 van de vechtpartijen, deze dames hebben meer slachtoffers gemaakt! Nu maar hopen dat er inderdaad actie ondernomen gaat worden......

  reageer
 • wim

   

  De stad begint steeds leuker te worden. Waarom zie ik toch steeds dezelfde mensen terugkomen in dit soort filmpjes? Almeerders laat de stad niet terroriseren door dit soort mensen. We hebben de potentie om uit te groeien tot een mooie stad, laat dit niet verpesten !

  reageer
 • chris.

   

  echt naar filmpje, maar alweer een week oud inmiddels...

  reageer
 • mattie

   

  Niet op reageren vinden ze nog leuk ook. Maar laat de politie het maar oplossen en van facebook afhalen.Sensatie zoeken schandalig gewoon.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert