Omroep Flevoland lanceert speciale verkiezingswebsite

FLEVOLAND
Omroep Flevoland heeft vrijdag een speciale verkiezingswebsite gelanceerd voor de Provinciale Statenverkiezingen en de Waterschapsverkiezingen.

Op de speciale pagina is voor beide verkiezingen een samenvatting gemaakt van alle partijen en hun standpunten. Ook presenteren ze zich met een 1 minuut durend filmpje. Kiezers die nog geen keuze hebben gemaakt, kunnen zo bepalen welke partij bij ze past.

Op televisie start vanaf 9 maart het speciale verkiezingsprogramma 'Flevoland kiest'. Daarin iedere dag onder meer een kijkje achter de schermen bij een Statenlid, discussie over belangrijke verkiezingsthema's en een portret van een lijsttrekker.De directe uitzending is elke werkdag vanaf 17.00 uur te zien.

reacties (11)

 • Mkm

   

  Naja het is vanuit professioneel oogpunt gewoon niet goed gedaan. Als je geen kritiek krijgt kan je ook niet verbeteren. Het is geen klagen het is kritiek geven met de hoop dat ze hier de volgende keer beter over nadenken. Maar goed doe er mee wat je wilt.

  reageer
 • Serge

   

  Nou vriendelijke vriend; volgens mij weten we ongeveer wat er qua subsidie naar OF gaat en wat er dus binnenkomt. Dit soort projecten krijgen echt wel een bakkie geld mee. En geloof me; ik zit dichter bij het vuur dan je denkt, ze blunderen op dit gebied vaker. OF zou eigenlijk compleet openheid in dit soort zaken moeten geven en dit Europees moeten aanbesteden.

  reageer
 • Joost

   

  Goed initiatief! Maar ontsla jullie vormgever even.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Hoe kan je klagen over de prijs-kwaliteitsverhouding als je niet weet wat het gekost heeft?

  reageer
 • KC

   

  Hij is mooi en overzichtelijk. Maar sommige mensen hebben altijd wat te zeuren. Azijnpissers.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • MKM

   

  De dieper liggende pagina's met een andere stijl behoren voor zover ik nu heb gezien allen tot een andere website die keurig in een nieuw window worden geopend. Stijl op de verkiezingssite is mijns inziens overal gelijk. Zo gauw gezien ook een prima manier om eenvoudig de informatie te verkrijgen.

  reageer
 • Henk

   

  Goed initiatief. Wat ik me wel afvraag is waarom deze sites rijkelijk laat worden gelanceerd. Bij de vorige Statenverkiezingen waren jullie er veel eerder bij met website en veel programma's. Dat is dit keer anders, maar ik wacht af en ben benieuwd.

  reageer
 • Serge

   

  Maar het wordt allemaal wel gemaakt van ons belastinggeld en dan is het zeker schrijnend om te zien hoe matig dat gedaan wordt.....

  reageer
 • .\/\/.

   

  Wat is het moeilijk om ergens waardering voor op te brengen hè? Een dag niet geklaagd is een dag niet geleefd.

  reageer
 • PD

   

  Nu nog stemmen via Internet met je Digi-D!!

  reageer
 • Mkm

   

  Oh oh wat verschrikkelijk lelijk. De stijl van de website is totaal niet doorgetrokken. Gebruikerservaring is bij deze pagina totaal geen rekening gehouden. Dieper liggende pagina's krijgen een andere stijl waardoor je niet het idee krijgt dat je met hetzelfde onderwerp van doen hebt. Heel rommelig en als dit voor de stemmer is gemaakt zou ik het overnieuw doen. Het lijkt wel een haast klus. En dan zullen we het maar niet hebben over het verkeerd gebruik maken van de html. Ik heb in het verleden dit beter gezien. Werd hier toen ook niet een award mee gewonnen?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert