Nieuwe tuinmeubelspeciaalzaak in Dronten

DRONTEN
Volgende week opent in Dronten een nieuwe tuinmeubelspeciaalzaak. Het nieuwe Tuinmeubelland komt in het pand van de failliete zaak Garden Gallery.

Dat familiebedrijf moest eind vorig jaar de deuren sluiten, omdat de omzet terugliep door de economische crisis.

De drie eigenaren hopen met deze formule meer succes te hebben. Vier van de zeven werknemers die op straat kwamen te staan, zijn weer aangenomen.

reacties (20)

 • Janko

   

  Ik begin binnenkort een winkel met brommers en fietsen. Kan ik ook reclame kopen bij de flevo-omroep? met vriendelijke groet, Janko de Waard

  reageer
 • tineke

   

  als ondernemer gedupeerd zijn door het faillissement van Gallery Garden, dan is het triest toekijken hoe dit pand weer vrolijk verder draait en jij naar je centen kunt fluiten terwijl jij wél je diensten hebt geleverd en aan de afspraken hebt gehouden... gewerkt voor niets...... dat dit niet te stoppen is.... schandalig!!!!!!!

  reageer
 • Dronten

   

  Dit is inderdaad reclame verpakt in een 'nieuwsbericht'. Omroep Flevoland verkoop infomercials ;) Uiteindelijk is Garden Gallery failliet gegaan omdat er te weinig mensen wacht kochten. Hetzelfde bedrijf met een andere naam gaat daar geen verandering in brengen. Daarnaast is de formule natuurlijk niet veranderd.. Garden impressions blijf het spul uit China leveren.. zo blijf paps inkomen houden. Deze fam. laat een spoor van gedupeerde achter. Wanneer stopt het nu eens.

  reageer
 • Piet

   

  Hoezo? Dit geintje hebben ze al een keer of 3 - 4 geflikt. Mensen berooid achter laten en zelf door met hun luxe leventje. Google eens op garden Gallery en Garden impressions faillissement. De papieren van de advocaten staan online. Daarna nog maar eens reageren, dan snap je onderstaande reacties wel.

  reageer
 • Drontenaar

   

  Wat een vervelende reacties. Een faillissement is geen pretje, ook al vraag je deze zelf aan. Deze mensen hebben hard gewerkt om de zaak overeind te houden wat niet gelukt is. Ik ben blij voor hen en de mensen bij tuinmeubelland dat de winkel weer open kan! Succes!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • drontenaer

   

  van pappa geleerd want die beheerst het trucje tot in Den treure....volpompen met verplichten, laten klappen en weer opnieuw. veel schade voor leveranciers en het zelf breed laten hangen....je moet er maar mee geassocieerd willen worden..stelletje boefjes

  reageer
 • Willem

   

  Fam. Ten Tijhe heeft de schijn wel tegen , Met een bedrijf ( en bankrekening) in Hong Kong waar alle winst naar toe gaat hoeft Dhr Ten Tijhe zich niet druk te maken. Belastingdienst ziet alleen de verliezen in Nederland die doelbewust naar bepaalde bedrijven worden gestuurd en doordat deze steeds klappen blijft ie overal buiten en kan vanuit het buitenland iedere keer weer opnieuw opstarten. De failliete boedel wordt inderdaad iedere keer voor een prikkie terug gekocht en personeel en leveranciers zijn de dupe. Maar in ons mooie Dronten kan dit waarschijnlijk gewoon..

  reageer
 • Deetje

   

  En waarom wordt het nieuws over deze zaak zo breed uitgemeten in de krant en op deze site? Als er een groente winkel wordt geopend hoor je dat nooit op omroep flevoland. Maar bij deze mensen wel heel raar. Er zijn erg veel mensen gedupeerd door deze mensen en ze gaan maar door met hun praktijken echt heeeel raar

  reageer
 • pieter

   

  nieuwe oplichting in oprichting. lafbekken zijn het. begin december op de website zetten dat je gaat verbouwen voor het nieuwe seizoen, dan zelf op vakantie gaan, zelf je faillissement aanvragen en de curator het personeel laten vertellen dat ze geen baan meer hebben. De auto's van tuinmeubelland stonden al een jaar bij Garden Gallery. (waarheen de kosten en waarheen de omzet??) De oude voorraad is vast voor een habbekrats naar een of andere bevriende Outlet gegaan.

  reageer
 • Kennis

   

  Ik heb er gewerkt. Doel bewust elke keer de zaak laten springen Eigenaren zich zelf ongekend hoge loon geven. Roep iedereen op koop er niets! Schande voor Dronten oplichters

  reageer
 • Kees

   

  Ken ze goed dit moet echt niet kunnen elke keer opnieuw weer klanten en leveranciers laten barsten. Dit moet niet kunnen hoop dat ze nu persoonlijk aansprakelijk gesteld worden want binnen 2 jaar is het weer het zelfde liedje.

  reageer
 • Drontenaar

   

  Fijne gratis reclame Rick ! Ik heb eind 2014 een tuinset gekocht die kapot is; ik kan fluiten naar mijn garantie. Chinese troep !

  reageer
 • Drontenaar

   

  Wederom weet deze familie een doorstart te maken. Na de diverse faillissementen van Garden Impressions en Garden Gallery, gaat het bedrijf nu Tuinmeubelland heten. Voor hoe lang is de vraag ? Grote auto's zijn er nog steeds, er wordt gepocht met dure vakanties en wintersport. Leveranciers en andere gedupeerden in de kou achterlatend. Onbegrijpelijk dat dit nog steeds mogelijk is. Bekijk de faillisemntsverslagen eens van de firma's. Ze zijn gewoon op Google te vinden.

  reageer
 • Henk

   

  Zoals Rick ook aangeeft, dit is regelrechte reclame in een nieuwsjasje... Wanneer dit in een magazine wordt gedaan is men verplicht dit te melden.... Daarnaast zijn het weer de kinderen van de importeur die in Swifterbant een pand heeft, dus niks andere eigenaren... Zelfde club, zelfde kwaliteit, zelfde service.... Kortom door het failliet zijn er bedrijven en mensen die geen geld hebben gekregen )of de curator moet nog geld gevonden hebben? OF onderzoek?) en ze starten gewoon weer opnieuw op...

  reageer
 • barry

   

  pfff 3x falliet en weer door...neppers hoor

  reageer
 • Jan

   

  Zijn de zelfde oplichters pas op

  reageer
 • Jan

   

  Gewoon div keren failliete gaan leveranciers en evt garantie van klanten laten barsten en weer gewoon voor de zoveelste keer weer nieuwe slachtoffers maken Iedereen pas op het zijn elke keer de zelfde eigenaren

  reageer
 • martje

   

  er zitten nu andere eigenaren in. Fijn dat een gedeelte van het personeel er weer komt te werken.

  reageer
 • jan

   

  het ene bedrijf laat je failliet gaan en met het andere ga je verder. over een paar jaar weer?

  reageer
 • Rick

   

  Dit is regelrecht gratis reclame.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert