Eerste kitepark van Nederland geopend

ALMERE
Dit weekend is in Nobelhorst in Almere het eerste kitepark van Nederland geopend. Het Libel Kite Park. Tijdens de opening zaterdag werden meerdere varianten van de vliegersport gepresenteerd.

Initiatiefneemsters Co Beets en zijn vrouw Nathaly uit Almere verzorgden een professionele show en proberen daarmee de sport te promoten. Op het veld aan de Kievitsweg konden bezoekers de basis leren van powerkiten, kite buggy en van een grote lijner.

De bezoekers mochten het zelf ook proberen. Op het evenement kwamen ongeveer 100 mensen af.

reacties (2)

 • johan

   

  nou Denis dan heb je de uitnodiging misschien niet goed gedaan want wie heb je uitgenodigd en waarom kwamen ze niet? dus meteen roepen dat DE politiek niet betrokken is bij de burger is onzin. en misschien had er ook promotie gemaakt kunnen worden want 100 man max is niet veel. het is dat we er toevallig langskwamen ik heb er geen 100 gezidn hoor. wel leuk trouwens maar vliegeren op een leeg stuk land is wat anders dan een kitepark openen....

  reageer
 • Denis Wood

   

  was een fantastische dag veel mooie vliegers. Complimenten aan de bestuurders en deelnemers van het Nw evenement Helaas was er geen politieke kopstuk voor de opening. Politiek niet betrokken bij de burgers.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert