TBS 'Jack de Prikker' met twee jaar verlengd

LELYSTAD
De rechtbank heeft de tbs-behandeling van 'Jack de Prikker' met twee jaar verlengd. De 30-jarige man stak tussen december 2008 en maart 2009 lukraak vier mensen neer in Lelystad. Eén slachtoffer overleed aan de verwondingen.

Stemmen in zijn hoofd zouden de man hebben opgedragen mensen in hun hals te steken. De man zei twee weken geleden bij de behandeling van de zaak dat hij nu geen stemmen meer hoort, maar wel zou begrijpen als de tbs verlengd wordt.

Het Openbaar Ministerie is tevreden met de uitspraak, het komt overeen met wat de Officier van Justitie had geëist. Dit jaar wordt mogelijk gestart met het verloftraject. Als de man het traject ingaat, dan mag hij alleen in de noordelijke provincies komen.

reacties (3)

 • Jos '56

   

  Goed lezen, hij gaat mogelijk een verloftraject in. Dan mag hij met verlof en alleen in de noordelijke provincies komen. Wie zegt dat hij zich daar aan zal houden?

  reageer
 • frits

   

  de stemmen in zijn hoofd zeggen nu je mag nog twee jaar vast blijven zitten , en over twee jaar hoort hij stemmen in zijn hoofd zeggen, het zelfde verhaal weer 2 jaar er bij . maar opgeruimd staat netjes lekker zitten waar je zit en verroer je niet

  reageer
 • b.ang

   

  gelukkig, nog twee jaar zijn we veilig voor hem.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert