Kevin Spacey op de foto met "Almeers" kunstwerk

ALMERE
Het moet een hoogtepunt zijn voor het Almeers/ Amsterdamse kunstenaarscollectief Kamp Seedorf: Niemand minder dan Hollywood-acteur Kevin Spacey poseert in Londen met één van hun kunstwerken. Op het kunstwerk is Spacey te zien in zijn rol als Frank Underwood in House of Cards.

Spacey oogt een tikkeltje ongemakkelijk, terwijl hij de ruim twee keer zo grote versie van zichzelf vasthoudt. Hoe de kunstenaars de acteur zo ver hebben gekregen en wat hij ervan vindt, weten we niet. De namen van de leden van Kamp Seedorf zijn een goed bewaard geheim en contact leggen gaat niet gemakkelijk. Het collectief is vernoemd naar voetballer Clarence Seedorf, die net als één van de kunstenaars ook uit Almere komt.

Kamp Seedorf maakt vooral streetart. In hun atelier maken ze grote afbeeldingen van voetballers en andere helden die ze met een speciaal mengsel op muren plakken. Ook geven ze straten andere namen. Zo heeft Rotterdam dankzij Kamp Seedorf nu de Kapsalonkade.reacties (3)

 • Jeroen

   

  Kampie! Hier kunnen we al veel langer trots op zijn. Hadden een prachtige expositie in het Amsterdam museum. BAZEN!

  reageer
 • sonja

   

  Wow!! Groot fan van kevin Spacey, had deze aktie al voorbij zjen komen. wist niet dat kamp seedorf uit Almere kwam. Coool

  reageer
 • Bart van Kolenmaker

   

  eindelijk weer iets uit almere waar we trots op kunnen zijn!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert