Flevolandse natuur in Duitse Hollandcampagne

FLEVOLAND • Di 3 maart 2015 | 22:34 • Dinsdag 3 maart 2015 | 22:34
De aftrap van de Hollandcampagne van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC) in Duitsland was dinsdagavond op de Nederlandse ambassade in Berlijn. Daarbij waren onder andere zo'n 70 Duitse journalisten aanwezig. 

In de campagne speelt de Flevolandse natuur een prominente rol. De film De Nieuwe Wildernis over de Oostvaardersplassen wordt daarbij nadrukkelijk ingezet. De Duitse versie Die Neue Wildnis wordt vanaf 9 april in Duitsland vertoond. De Hollandcampagne is bedoeld om Duitse toeristen naar Flevoland te lokken.

Toerisme Flevoland en de provincie zijn nauw bij de campagne betrokken. Zo is Toerisme Flevoland vanaf woensdag met een stand aanwezig op de grootste internationale toerisme Beurs ITB in Berlijn. Verder wordt Flevoland gepromoot met advertenties in Duitse dagbladen. En er is een prijsvraag voor bezoekers van de film, waarbij een verblijf in Flevoland kan worden gewonnen.

Trailer Duitstalige versie De Nieuwe Wildernis:


WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel