Eis: 25.000 euro smartengeld na ontvoering door gangsterduo

LELYSTAD
De vrouw die een jaar geleden werd ontvoerd uit Meppel door een crimineel duo en werd achtergelaten in een bos bij Lelystad wil 25.000 euro smartengeld van de verdachten. Dat heeft haar advocaat laten weten, meldt Saskia Belleman van de Telegraaf vanuit de rechtszaal.

De twee verdachten pleegden een inbraak in het huis van de vrouw om schone kleren te vinden, te eten en te douchen. Toen het slachtoffer thuis kwam werd ze geslagen met een pan en enkele malen gestoken met een mes. Daarna werd ze in de kofferbak van haar eigen auto meegenomen. Ze werd achtergelaten in de Oostvaardersplassen.

De vrouw zegt dat haar leven voorgoed is veranderd. Ze heeft haar huis grondig schoon laten maken, alle bosjes om haar huis verwijderd en doet 's avonds de voordeur niet meer open.


reacties (3)

 • ik

   

  de overheid betaald in zo'n geval het geld aan het slachtoffer

  reageer
 • pieter

   

  ik denk dat het moeilijk zal worden 7 euro per week verdien je met werken in de gevangenis dat zal even duren eer er 25000 beschikbaar zal zijn

  reageer
 • Moi

   

  Wat is 25000 euro als je je leven lang met een trauma moet leven? Vreselijk wat deze vrouw heeft moeten doormaken! Te erg! Dat schorem heeft natuurlijk geen cent te makken, dus het geld komt er niet of via "een regeling" van 20 euro per maand of i.d. Heel triest!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert