Gemeente regelt uitbreiding Marknesse zelf

MARKNESSE
Voor het eerst sinds tien jaar worden er nieuwe woningen gebouwd in Marknesse. De gemeente Noordoostpolder gaat een kavel aan de zuidkant van het dorp geschikt maken voor woningbouw.

Volgens de gemeente is er voldoende belangstelling voor nieuwe huizen, maar lukt het de projectontwikkelaar niet om woningen te bouwen. Daarom pakt de gemeente de ontwikkeling van de bewuste kavel nu zelf op.

Het is de bedoeling dat een nieuw bestemmingsplan voor het gebied nog dit voorjaar klaar is. Daarbij wordt nadrukkelijk rekening gehouden met de wensen van de inwoners, zoals die in de dorpsvisie Marknesse zijn verwoord.

reacties (5)

 • erik

   

  en als er woningen staan,gaat men zeuren over die mast die iets verder op staat,of wil men er nu wel vlakbij wonen?of word daar later over geklaagd? die mast moet weg want onze gezondheid gaat achter uit bla bla bla

  reageer
 • Jahoor

   

  Wat een projectontwikkelaar niet lukt, lukt de gemeente zeker niet. Projectontwikkelaar is specialist, gemeente heeft nul ervaring met goed uitvoeren van projecten. En waarom moet gemeente weer met mijnheer speculeren?

  reageer
 • sjon

   

  Vraag mij wel af of men dit doet met het eigen ambtenarenapparaat,of worden er weer adviesbureau,s ingeschakeld. Als dat zo zou zijn, komen we van de regen in de drup. Om het dan rendabel te maken wordt de kavelprijs weer hoog. Verder een goed initiatief, maak maak mij zorgen over de uitvoering.

  reageer
 • IK

   

  Als ze hetzelfde tempo als de deel aanhouden kan je nog wel even wachten!

  reageer
 • M.S

   

  Eindelijk weer uitbreiding. Klasse!!

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert