Actie tegen geweld conducteurs

ALMERE
Op het centraal station in Almere is maandagochtend een toeterprotest gehouden door machinisten en conducteurs. Hiermee willen ze aandacht vragen voor agressie tegen NS-personeel. De bonden en NS willen dat de politiek hier iets tegen doet.

Aanleiding is de mishandeling van twee collega's. In de nacht van donderdag op vrijdag werd een hoofdconducteur in een trein in Hoofddorp zo ernstig mishandeld, dat ze naar het ziekenhuis moest. En afgelopen zaterdag werd een conducteur in Helmond bespuugd en geschopt op het perron.

Het toeterprotest is een landelijk actie die maandag om 09.00 uur werd gehouden.

reacties (5)

 • DJ

   

  Wat een belachelijke kop van dit bericht. Het is net of er een actie is tegen geweld door conducteurs!

  reageer
 • tries

   

  helemaal met je eens. .. Maar het is maar een klein percentage dat zijn fatsoen niet kan houden. en na zo'n actie kan dat percentage dat nog niet. ... Ik vind het in en in triest dat het allemaal gebeurt in het ov etc.. mijn man werkt ook in het ov maar ben altijd blij als hij weer heel thuis komt. ..

  reageer
 • dame

   

  al het ov moet maar eens een week de boel neergooien misschien helpt dat en zal den haag het leren hier eens wat meer aktie aan te ondernemen bahhh wat een verrot land leven we toch

  reageer
 • vriend van piet

   

  ach het valt wel mee hoor op de bus , piet overdrijft weer eens hier

  reageer
 • piet

   

  mijn vriend zit op de bus als chauffeur die krijgt ook veel bedreigingenen ziektes naar zijn hoofd geslingerd het ov is geen makkelijk baantje hoor

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert