LEUC neemt geen genoegen met antwoorden radicalisering

LELYSTAD
De fractie LEUC uit Lelystad gaat meer schriftelijke vragen stellen over het onderwerp radicalisering. De partij deed dat eind januari ook al, maar is niet tevreden over de beantwoording van het college van burgemeester en wethouders.

Zo is nog steeds niet duidelijk of er signalen zijn dat mensen of groepen radicaliseren in Lelystad. De gemeente zegt geen uitspraken te doen over aantallen, achtergronden, getroffen maatregelen en eventuele dreiging.

LEUC wil ook meer concrete informatie over de manier waarop de gemeente radicalisering wil voorkomen.

reacties (5)

 • .\/\/.

   

  Pseudo-PVV

  reageer
 • leuc voor iederee ?

   

  Is LEUC voor alle lelystedelingen en alle onderwerpen of is het een een onderwerp partij (met een raadslid waar daar graag over praat)

  reageer
 • Rinus

   

  Niet doorzeuren Leuc, ga je druk maken over de zaken die de burgers van Lelystad wel aan gaan.

  reageer
 • B. Klundert

   

  Sorry, maar die Alaoui kan ik niet serieus nemen. Het enige waar die jongen ooit voor heeft geleerd is om in de gewichten te hangen. Wat dat betreft is het passen om te zeggen dat al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding.

  reageer
 • Poe

   

  Een afscheiding die zich groot gaat gedragen, en zich met nationale veiligheid gaat bezighouden... Lekker druk blijven maken over klein grut, laat dit aub aan de grote jongens over.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert