Almeerder Frank G. opnieuw verdacht van hennepteelt

LELYSTAD
De Almeerder Frank G. wordt opnieuw verdacht van grootschalige hennepteelt. Dat bleek tijdens een zitting bij de rechtbank in Lelystad.

Het Openbaar Ministerie verdenkt hem, behalve van wietteelt, ook van het witwassen van 220.000 euro, auto's en andere dure spullen. Dat zou zijn gebeurd tussen januari 2010 en september 2014.

Frank G. werd in 2011 veroordeeld tot ruim 4 jaar cel. Hij werd toen schuldig bevonden aan het leidinggeven aan een landelijk opererende drugsbende.
Justitie heeft in deze zaak bijna 5 miljoen euro aan winst teruggevorderd van de Almeerder. In de media wordt Frank G. ook wel de grootste hennepkweker van Nederland genoemd.

reacties (3)

 • Serge

   

  Frenky Gollywood?

  reageer
 • Ilse

   

  Deze topic gaat over een hennepkweker, niet over de bus :-) Denk dat je verkeerd geklikt hebt.

  reageer
 • T.

   

  Belachelijke actie. Ik dacht vanochtend dat de bus eruit lag vanwege een afsluiting, pas als je dichterbij komt kun je lezen dat het om een actie gaat. Als er meer mensen zoals ik hebben gereageerd en dus de auto maar hebben gepakt, zitten er nog minder reizigers in de bus, is hij nog onrendabeler en geef je PS dus munitie om de lijnen maar te sluiten. Je moet er juist voor zorgen dat meer mensen de bus nemen en niet minder.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert