Prinses Laurentien plant boom op Boomfeestdag

ALMERE
Prinses Laurentien komt op 18 maart naar Almere om samen met 500 kinderen bomen te planten. Almere is dit jaar Boomfeestdagstad en daarom wordt daar de aftrap gegeven voor de nationale actie.

Naast Prinses Laurentien komen ook onder andere staatssecretaris Sharon Dijksma, Commissaris van de Koning Leen Verbeek en Boomfeestdagvoorzitter Onno Hoes naar Almere.

De prinses komt niet alleen bomen planten, ze begeleidt ook een creatieve sessie. De 500 kinderen kunnen dan met haar hun ideeën delen voor een gezonde natuur.

reacties (3)

 • ron

   

  bij de rijdende rechter van 10-03-2015 heeft de wethouder anders wel gepleit voor behoud van nomen maar de rijdende rechter bevool ze toch te kappen.

  reageer
 • J.C. Moes.

   

  Kies er maar een uit 1; Laurentien, moet toch ook een poging doen om haar inkomen te verantwoorden! of 2; Verdeel en heers of beheers en verdeel! JC

  reageer
 • almere

   

  echt lol dit en binnekort lezen we weer dat er een boom om zaag feest dag komt in almere, want daar zijn ze in almere goed in bomen omzagen ze hebben niet zo veel met groen als ze zelf wel zeggen helaas

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert