Autoweek Live dit jaar afgelast

LELYSTAD
De tweede editie van Autoweek Live in Lelystad gaat dit jaar niet door. Dat heeft de organisatie bekendgemaakt. Het driedaagse evenement, dat eind juni stond gepland, is verzet naar volgend jaar.

Volgens de organisatie hebben importeurs onvoldoende auto's beschikbaar voor proefritten, één van de belangrijkste onderdelen van Autoweek Live. Importeurs zouden de voorkeur geven aan de tweejaarlijkse AutoRai. Het uitstellen van het evenement heeft volgens de organisatie niets te maken met tegenvallende bezoekersaantallen vorig jaar.

Er kwamen vorig jaar 18.000 bezoekers naar Autoweek Live terwijl op 30.000 was gerekend. Om meer bezoekers te trekken, wordt het evenement volgend jaar niet meer met Pinksteren gehouden. De organisatie denkt dat veel mensen met de pinksterdagen een weekendje weg zijn.

reacties (3)

 • Bart

   

  Wat ontzettend jammer!

  reageer
 • frits

   

  18.000 bezoekers was minder dan verwacht. Is dit een subtiele manier om van het evenement af te komen? Kan het volgend jaar nog wel gehouden worden met de werkzaamheden voor de uitbreiding van het vliegveld?

  reageer
 • Kees

   

  Dit vind ik echt zonde en jammer. Was vorig jaar een geweldige ervaring en ik zag 18.000 genietende mensen..... Hoop echt dat 2016 doorgaat en een groots evenement zal worden.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert