Teleurstelling over schrappen Autoweek Live

LELYSTAD
City Marketing Lelystad vindt het heel erg jammer dat de tweede editie van Autoweek Live dit jaar niet doorgaat. De organisatie van Autoweek Live maakte woensdagochtend bekend dat het driedaagse evenement, dat eind juni gepland stond, is verzet naar volgend jaar.

Importeurs zouden te weinig auto's beschikbaar hebben voor proefritten, één van de belangrijkste onderdelen van Autoweek Live. City Marketing was niet door de organisatie ingelicht dat het evenement is afgelast. Volgens directeur Tony Merkelbach hakt het erin dat Lelystad dit jaar een goed bezocht driedaags evenement kwijtraakt.

Hij gaat er vanuit dat Autoweek Live volgend jaar wel doorgaat, al heeft hij daarvoor geen garanties gekregen. Het gaat City Marketing op deze korte termijn niet meer lukken voor dit jaar een vervangend evenement te organiseren.

reacties (4)

 • Freek

   

  Dhr. Tony Merkelbach presteert weer helemaal niets. Wat een kansloze club is de ECL. Wegsturen deze man.

  reageer
 • lelystedeling

   

  Hieruit blijkt maar weer eens: City Marketing is een overbodige organisatie. Zij organiseren zelf NIETS. De slogan van deze organisatie is : Je moet niet tever vooruitzien.

  reageer
 • Dirk

   

  Zwakte bod! Pure verkwisting CML in de huidige vorm. Geef de heer Merkelbach eens de ruimte ipv onder het juk van de Wethouder te moeten acteren! Dan wordt het echt wel wat!

  reageer
 • frits

   

  "Het gaat citymarketing op deze korte termijn niet meer lukken een vervangend evenement te organiseren." Citymarketing organiseert helemaal niets zelf, dat doen de organisatoren van allerlei evenementen. Citymarketing speelt geen enkele rol, en wordt niet eens geinformeerd. Dat is nu toch ook weer duidelijk. Citymarketing probeert alleen met andermans veren te pronken. Volstrekt overbodige organisatie.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert