Lijsttrekker 50PLUS zegt voorganger de wacht aan

FLEVOLAND
Lijsttrekker Wout Jansen van ouderenpartij 50PLUS heeft in het tv-programma Flevoland Kiest fel uitgehaald naar de huidige fractievoorzitter van zijn partij in Provinciale Staten, Erik Boshuijzen.

Boshuijzen was vier jaar geleden lijsttrekker van 50PLUS, en voert nu als nummer 5 op de kandidatenlijst een persoonlijke campagne. Hij zei eerder deze maand dat lijsttrekker Jansen kiezers wegjaagt omdat hij te grof is in zijn taalgebruik.

Volgens Wout Jansen neemt ook het landelijk hoofdbestuur afstand van het optreden van Boshuijzen. Jansen zegt verder dat hij geen behoefte heeft aan Boshuijzen als ondersteuner van de Statenfractie na de verkiezingen.

reacties (8)

 • Kaya

   

  Dit zijn de laatste stuiptrekkingen van 50+. Wout Jansen helpt goed mee die partij definitief de nek om te draaien. Dat blijkt ook uit dit filmpje. Een goeie lijsttrekker gaat het gesprek aan wanneer er intern problemen zijn en niet via media met een tegen aanval komen.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Komt bij alle partijen voor, dat kandidaten een eigen campagne voeren en ongeleide projectielen worden. Ze gebruiken de partijen alleen als een vehikel om goedkoop op een lijst te komen.

  reageer
 • Cootje

   

  Geweldig. Ik ga nu zeker op die partij stemmen! Sterk blok in de politiek c.a. hoor... Bah.....misselijk gewoon.

  reageer
 • KIEZER

   

  Wout is bij D66, Inwonerspartij, als wethouder en als de benoeming als voorzitter van 50 Plus op zijn bek gegaan. Dat gaat nu weer gebeuren. Hij wil alleen op het pluche zitten. Kijk bij het interview als hij het niet meer weer weet of liegt, dan begint hij te hakkelen en te schoppen. Lekker deze politicus. .

  reageer
 • Menno

   

  Komt niet erg democratisch over dat Jansen nu uitspreekt dat Boshuizen geen burgerlid zou mogen worden, dat bepaalt hij even ter plekke. Het zal 50+ geen goed doen dat deze man lijsttrekker is geworden. Hij komt niet bepaald sympathiek over.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Kiezer

   

  Dit kun je toch niet meer serieus nemen.

  reageer
 • kiezer

   

  Wout heeft geen ondersteuning nodig want hij volgt toch zijn eigen route, maar met een verkeerde tom-tom

  reageer
 • Peterh

   

  Ik heb altijd goed kunnen meegaan in de gedachte gang van 50PLUS, maar ik heb op dit moment het idee dat in Flevoland de partij ten gronde gaat door de grote Ego's van de lijsttrekkers en de overige top en het daardoor te druk met elkaar zijn dan er zijn voor hun kiezers en dat beloofd niet veel goeds voor na de verkiezingen. ga me maar eens veder oriënteren.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert