Verkiezingsposters PVV verscheurd

ALMERE
In Almere zijn verkiezingsposters van de PVV verscheurd. Dat laat de Almeerse PVV-fractievoorzitter Toon van Dijk weten. Ook zijn op posters hitlersnorren aangebracht.

De Anti Fascistische Actie AFA heeft eigen affiches over de PVV-posters heen geplakt. Toon Van Dijk laat op Twitter weten dat links schorem zich in Almere van zijn slechtste kant laat zien.

PVV-lijsttrekker Chris Jansen zegt dat bij de partij de laatste tijd vaker meldingen binnenkomen van verscheurde verkiezingsposters. Niet alleen in Almere maar ook in Emmeloord. Van alle incidenten stelt de PVV de provincie Flevoland op de hoogte.


reacties (14)

 • Nn

   

  Geen cartoons tekenen en ook geen PVV posters plakken, respect mann. Hoezo vrijheid van meningsuiting en democratie?

  reageer
 • Lelystedeling

   

  Linkse raddraaiers denken dat zij het alleenrecht hebben om te dreigen of de zaak lopen te vernielen onder het nom van een goede zaak of een mening! Komt er een wanklank aan meningen uit de rechtse hoek dan zijn die mensen opeens fascisten of extremisten die uit onze samenleving geweerd moeten gaan worden!

  reageer
 • pfff

   

  dat hebben ze zelf gedaan om aandacht te trekken, want ze zijn gek op aandacht meer voeren ze niet uit, schreeuwen, huilen, weglopen..

  reageer
 • willem ex buiten

   

  Dat de PVV weg is gelopen getuigd van respect.Het is een partij die teminste rekening houdt met de achterban.Het was dus niet zo dat er zoals nu maar wat kaarten tussen de VVD en PvdA zijn uitgewisseld.Dit is dan ook het verschil bij verkiezingen waarbij Wilders nauwelijks kiezers verliest en de PvdA en VVD halveren.Daar de PVV als enigste oppositie heeft gevoerd tegen dit afbraak kabinet krijgen ze ditmaal mijn stem.Ik stem dus puur voor de eerste kamer.De provincie en waterschap vind ik onnodige bestuurslagen en deze mogen voor mij verdwijnen.

 • Neerlandicus

   

  Zou fijn zijn als OF niet meegaat in het PVV vocabulaire. "Links schorem" lijkt me geen algemeen beschaafd parlementair taalgebruik. Op dat soort taalverruwing zit ik ook niet te wachten.

  reageer
 • .\/\/.

   

  OF gaat niet mee in het PVV-vocabulaire (mèt verbindingsstreepje, Neerlandicus), zij citeren. En dat kan je ze toch niet kwalijk nemen, nietwaar?

 • almere

   

  het is gewoon links schorem , daarom ga ik volgende week gewoon op de pvv stemmen om het zooitje in denhaag maar eens wat duidelijk te maken dat we klaar zijn met dit huidige zooitje

 • arie

   

  Volgens mij wordt dat ook niet gedaan maar wordt er een mening van de heer Van Dijk geplaatst. Nu heeft hij er wel groot gelijk in want AFA bestaat vooral uit lui werkschuw tuig wat alleen maar loopt te profiteren van de maatschappij en zich verder vooral druk maakt om meningen die niet in hun plaatje passen en waar ze d.m.v. onbeschoft en onwettelijk gedrag zich tegen afzetten. Die lafaards profileren zich vooral anoniem en zijn een misselijkmakend probleem in onze democratie. Overigens bevalt het linkse programma van de PVV mij ook niet maar ik ga dat tegen door op een andere partij te stemmen.

 • Mevrouw

   

  met of zonder kapotte poster ik stem toch pvv en vele met mij, hoop dat eens de bezem door deze gemeente gaat, het is mijn keus en zo heeft ieder zijn keus dus accepteer elkaar maar gewoon

  reageer
 • Meneer

   

  Goede boodschap: accepteer elkaar maar gewoon! Als de PVV dat nou ook eens deed........

 • uhh

   

  gemeente??? u weet blijkbaar niet eens waarvoor u gaat stemmen..... dat zegt ook wat over uw keuze!

 • laat alle reacties zien
 • Bezorgd..........

   

  Waarom elkaar zo ophitsen? Tenslotte heb je elkaar nodig om tot elkaar te komen. Een dialoog is voor iedereen van belang,zelfs jongere kinderen nemen een voorbeeld aan dergelijke zaken.

  reageer
 • Piet

   

  Denkt de PVV dat de CvdK posters voor hen gaat plakken? Ik denk het niet! Dan moeten zij maar geen hele grote groep burgers aan de kant schuiven. Koekje van eigen deeg. .

  reageer
 • Dirk

   

  Kan iemand nog het verschil tussen links en rechts uitleggen? Zielige actie! In ons democratisch stelsel is geen plaats voor extremen. Blijf gewoon met je handen van andermans spullen, ook als je het niet eens bent met de standpunten. Zo presenteert links zich toch ook als een zielig orgaan dat het niet met woorden aankan?

  reageer
 • .\/\/.

   

  Ach wat akelig nu toch.

  reageer
 • ron

   

  kan zijn maar dit is toch helder gericht op PVV. overigens was mijn eerste indruk op die ene poster dat dat witte gescheurde deel net leek op een vredesduif. zou wel heel toepasselijk zijn geweest. Ik vind de overgeplakte poster overigens wel terecht maar had dan wel subtieler gemogen (zonder verscheuren; want dan ben je zelf ook fout bezig).

  reageer
 • Jeroen

   

  "Heeft lak aan de democratie": klinkt bekend. Was dat niet de nieuwe campagneslogan van de PVV?

  reageer
 • Johan de Leeuw

   

  Helaas moet ik vaststellen dat het deze keer wel heel erg is. Ook de posters van OPA en anderen zijn verscheurd en van borden gehaald. Met Toon vind ik dat je van de posters moet afblijven. Waar iemand op stemt gaat hij zelf over maar verder is handen thuis de boodschap. Ik snap ook niet dat Almere niet digitale borden handhaaft zoals verleden jaar. Wat dat betreft hulde voor Zeewolde. Die snappen het wel.

  reageer
 • ger

   

  PVV 't zijn net kleine kinderen, HIJ zit aan mijn speelgoed, en maar huilen. Hoeveel maken jullie wel niet kapot??? De hele samenleving.

  reageer
 • Karel

   

  Het gaat hier om fatsoen, je blijft van de openbare spullen af!

 • Joost

   

  Niet alleen de posters van de PVV zijn beklad en verscheurd hoor, gebeurt overal.

  reageer
 • Mevrouw

   

  al je wilt dat nederland kapot wordt gemaakt moet je vooral op die andere leugenaars blijven stemmen ohhhh nederland is al kapot dankzij rutte en zijn mate

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert