Chauffeurs tevreden over taxistandplaats

LELYSTAD
De taxistandplaats voor het station in Lelystad voldoet voor zowel de taxichauffeurs als de politiek.

Tijdens een evaluatie van de chauffeurs met het college van B & W is wel afgesproken dat er extra borden worden geplaatst om te accentueren dat het om een taxistandplaats gaat. Ook zal de doorgang van gemotoriseerd verkeer belemmerd worden.

De taxistandplaats naast het politiebureau gaat op termijn dicht. Wanneer dit zal zijn hangt af van de komst van een nieuw busstation.


reacties (3)

 • mar

   

  Ach een nieuw station, dat is zeker omdat onze stad zo enorm aan het groeien is. Hoe vaak is de omgeving van het station al gewijzigd in de afgelopen 30 jaar? Precies, ettelijke malen, burger betaald dus waarom niet nog eens. prutsers.

  reageer
 • leuk

   

  Leuk dat de chauffeurs en de politiek het goed vinden. Toen ze naar de nieuwe parkeerplaats moesten wilde ze niet en zijn toen pal voor het station op de stoep gaan staan. Wij zijn blij dat de politiek bang is is ze niet durft aan te pakken. Nu staat al dat gajus op de stoep en het is geen gezicht als je het station uit komt. Blij dat de politie deze aso's niet aan durft te pakken. Kan ons het schelen war de politiek en die paar gebruikers van die taxis vinden. 99% van de reizigers neemt geen taxi en ziet alleen die autos asociaal geparkeerd staan!!! Schande: de politiek is weer eens geweken voor bedreiging

  reageer
 • Bram

   

  Alweer een nieuw busstation,kan niet op hier geld zat.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert