Toch bedrijf uit NOP genomineerd voor Flevopenningen

FLEVOLAND
Voor de Flevopenningen 2015 is toch een bedrijf uit Noordoostpolder genomineerd. De Ondernemersvereniging Groendorpen heeft Verhage Fruit uit Luttelgeest voorgedragen als Toponderneming van het jaar. Dat is opmerkelijk omdat eerder bekend werd dat er geen bedrijven uit Noordoostpolder zouden meedoen.

De ondernemersverengingen uit Noordoostpolder, Urk en Dronten hebben hun medewerking aan het Flevopenningengala namelijk stopgezet omdat het volgens hen een feestje voor bobo's is geworden. Toen ondernemersvereniging BAN afhaakte heeft de organisatie aan de Ondernemingsvereniging Luttelgeest gevraagd een bedrijf te nomineren.

Eerder gaf het bedrijf Gicom uit Biddinghuizen ook al aan als genomineerde naar het gala te willen komen, ondanks het afhaken van de ondernemersvereniging in Dronten. De drie andere genomineerden zijn Hebo Verhuur uit Lelystad, Hemubo uit Almere en De Oude Bieb uit Zeewolde. Het Flevopenningengala vindt op 24 april plaats in De Meerpaal in Dronten.
reacties (1)

  • Ja/nee

     

    Nu er net weer een beetje overleg/samenwerking is tussen de verenigingen uit de groendorpen met de BAN, moeten ze zo nodig weer zelf initiatief tonen door naar dit evenement te gaan. Gewoon de entree nog een keer verdubbelen.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert