Toch bedrijf uit NOP genomineerd voor Flevopenningen

FLEVOLAND • Vr 13 maart 2015 | 13:52 • Vrijdag 13 maart 2015 | 13:52
Voor de Flevopenningen 2015 is toch een bedrijf uit Noordoostpolder genomineerd. De Ondernemersvereniging Groendorpen heeft Verhage Fruit uit Luttelgeest voorgedragen als Toponderneming van het jaar. Dat is opmerkelijk omdat eerder bekend werd dat er geen bedrijven uit Noordoostpolder zouden meedoen.

De ondernemersverengingen uit Noordoostpolder, Urk en Dronten hebben hun medewerking aan het Flevopenningengala namelijk stopgezet omdat het volgens hen een feestje voor bobo's is geworden. Toen ondernemersvereniging BAN afhaakte heeft de organisatie aan de Ondernemingsvereniging Luttelgeest gevraagd een bedrijf te nomineren.

Eerder gaf het bedrijf Gicom uit Biddinghuizen ook al aan als genomineerde naar het gala te willen komen, ondanks het afhaken van de ondernemersvereniging in Dronten. De drie andere genomineerden zijn Hebo Verhuur uit Lelystad, Hemubo uit Almere en De Oude Bieb uit Zeewolde. Het Flevopenningengala vindt op 24 april plaats in De Meerpaal in Dronten.




WhatsApp ons!
Heb jij een tip of verbetering? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 0320 28 5050 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Deel artikel