Nachttrein doet Almere en Lelystad aan

FLEVOLAND
De nachttrein die gaat rijden tussen het noorden van het land en de Randstad doet ook Lelystad en Almere aan.

De NS maakte vrijdag bekend dat er elke vrijdagnacht een extra trein gaat rijden van Groningen naar Amsterdam. Die stopt ergens tussen 2:00 uur en 3:00 uur op de stations Lelystad Centrum en Almere Centrum.

Later in de nacht gaat er vanuit de Randstad een nachttrein terug naar het noorden, maar die rijdt niet door Flevoland.


reacties (7)

 • Guus

   

  Wat jammer is dat je dan al na 01:00, vóór half-en aan vanuit het centrum naar Centraal station moet begeven. Nachttrein is toch ergens wel "midden in"de nacht de trein kunnen pakken lijkt mij. Rustig naborrelen na een concert of ander muziek festijn midden in de stad zit er dan niet in. Vanuit Leidse plein naar Almere gaan er wel nachtbussen (ieder uur 10-over half, laatste om 3.37 - duurt wel 1.20 min, maar dan kun je wel optimaal gebruik maken van de nacht) Ik woon zelf in Lelystad, en dan moet je het met de sprinter van 1.52 doen - net-na-middernacht naar huis - wel zo midden-in-de-nacht thuis :-) Zou prettig zijn als ze daar ook een lijntje naar toe gooien - Lelystad heb je immers ook het rangeerterrein (eindstop)

  reageer
 • Maurice

   

  Het begin is er !!

  reageer
 • Jannie van Hoff

   

  ze kunnen beter eens kijken naar een betere verbinding tussen voor overdag tussen Lelystad en Utrecht. Sprinters richting utrecht..... Dat kan toch beter.

  reageer
 • frits

   

  Je kunt nu al vrijdagnacht en zaterdagnacht om 1:52 met een sprinter uit Amsterdam vertrekken. Dan kom je om 2:25 in Almere Centrum en om 2:47 in Lelystad aan. Dat is dus vergelijkbaar met de genoemde tijden van de trein uit Groningen. Naar Almere rijden nog latere nachtbussen. En als je de hele nacht doorhaalt, kun je de volgende ochtend de eerste trein nemen. Is dus al best goed geregeld.

  reageer
 • t.ochniet

   

  inderdaad, hoe kansloos is dit???

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • hh Hans

   

  Helemaal mee eens!!

  reageer
 • Sanne

   

  Jammer dat dit NAAR Amsterdam is, zou juist graag na een avondje uit in de hoofdstad de trein terug willen naar de Polder...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert