Politici de straat op om campagne te voeren

FLEVOLAND
De politieke partijen die meedoen aan de verkiezingen voor de Provinciale Staten en het Waterschap op 18 maart zijn dit weekend massaal op campagne gegaan.

De partijen waren in alle Flevolandse gemeenten te vinden. Daar werd van alles uitgedeeld aan de kiezers.

Naast de gebruikelijke folders, pennen en ballonnen waren dat ook windmolentjes, schuursponsjes en bloemen. De sfeer was gemoedelijk.
reacties (13)

 • KC

   

  Houdt de SGP ook campagne op Urk na het debacle in de gemeente raad?

  reageer
 • Ilse

   

  Nee dat krijgt hij inderdaad niet op dit soort forums. Te veel klagers die verzuchten wat ze aangedaan wordt door die 'politici' maar het verrekken om zelf de handen uit de mouwen te steken. Sterker nog, die mensen die hier zo op Hans afgeven gaan waarschijnlijk niet eens naar de stembus.... geen tijd, geen zin, geen idee op wie ze zouden moeten stemmen en te weinig intelligentie om dat uit te zoeken. Misschien is de ergste reactie nog wel die ene die niet weet hoe de provincie invloed heeft op zijn directe leefomgeving... triest hoor.

  reageer
 • MKM

   

  "Laat ze zorgen voor het volk"... Of eerst voor jezelf proberen te zorgen? Een beetje eigen initiatief maakt het zoveel gemakkelijker...

  reageer
 • Dnz

   

  Deze reactieS van sommige mensen die in mijn ogen zo triest reageren op Hans zijn wel erg simplistisch. In het Ivoren torentje alles beslissen aan de ene kant lijkt ook wel heel erg om vanuit een betonnen flat met uitkering te klagen vanuit de andere kant. Wachten op hulp/geld/vooruitgang is veel triester dan wat Hans doet. Die pakt het heft in eigen handen, zeurt niet, maar probeert er wat van te maken in plaats van klagen en zeuren achter een beeldschermpje en niet over de inhoud durven hebben. Sorry, KUNNEN hebben, want na klagen en zeuren is er bij de meeste klagers hier helemaal geen dossierkennis anders dan ik KRIJG minder en dat heb JIJ gedaan....

  reageer
 • SanderZ

   

  Dus je zegt dat ze zich aanpassen aan onze leefstijl? Ze evolueren? Verrek, bel de kranten, politici worden net mensen, dit moet de wereld weten!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • .\/\/.

   

  Je hebt gelijk Hans, maar je krijgt het niet.

  reageer
 • Henk

   

  Beste Hans, mijn directe leefomgeving wordt echt niet door de provincie bepaald. Het is mij niet duidelijk wat voor keuze de partijen op provinciaal niveau bieden.

  reageer
 • almere

   

  wel krijgt wat het beste voor u en uw omgeving , @ hans dat jij ook in fabeltjes gelooft hier prima, het beste zou zijn dat de huidige politieke zooi eens op zou houden het land af te breken dat zou het beste zijn voor iedereen en hun omgeving maar daar had je nog niet aan gedacht zeker ?, ze hebben allemaal hun praatjes klaar nu tot de stemmen zijn geteld en vervolgens hoor je ze niet meer en gaan over tot de orde van de dag namelijk beleid uit voeren dat het land nog meer schade aan brengt . en geld over de balk gooit aan nutteloze projectjes waar niemand om vraagt . stop het afbraak beleid in het land en laat ze zorgen voor het volk .

  reageer
 • ik

   

  bla bla zoals altijd rond de verkiezingen. Daarna hoor je jullie niet meer.

  reageer
 • Hans

   

  Ivoren torentje??? Wij zijn gewoon mensen met een baan, die naast hun werk bij een heel gewone werkgever, hun leven in een heel gewoon gezin en hun bezigheden bij heel gewone sportverenigingen ook nog eens ons best proberen te doen om onze direct leefomgeving optimaal vorm te geven. Ja u leest het goed beste stemmer. Wij werken gewoon. De meeste ook gewoon fulltime. En naast dat heel gewone werk, beste stemmer, zitten wij zo ongeveer 20 uur in de week met onze neus in allerlei stukken, op zoek naar onvolkomenheden of we dragen bijvoorbeeld goede ideeën aan. Wij checken of u, beste stemmer, wel krijgt wat het beste voor u en uw omgeving is. Dat wij nu in verkiezingstijd naast al deze bezigheden ook nog weer vele uren de straat op gaan om aan iedereen uit te leggen dat wij het beste met u voor hebben, kost ons gemiddeld per week nog een uur of 10 per persoon. Onbetaald. Want van al die mensen die u op straat ziet is er vaak maar 1 die op de lijst van de verkiezingen staan. Op dit moment draai ik weken van zo'n 60 uur per week, want mn baas wil toch echt gewoon dat ik ook bij hem blijf komen. En nou is er natuurlijk niks zo lekker en zo gemakkelijk als lekker zeuren over al die waardeloze mensen in de politiek. Maar het staat u geheel vrij om naast uw bezigheden ook nog even gezellig een uur of 20 per week met ons mee te doen om er voor te zorgen dat uw directe leefomgeving er uit gaat zien zoals u dat het liefst zou zien. Als u dit nou niks lijkt, behandel die vele mensen in de politiek die dit wel willen in ieder geval een beetje met respect.

  reageer
 • almere

   

  ja zoete broodje bakken met hun partij praatjes , het al wel duidelijk waar we niet meer op moeten stemmen hier in het land . genoeg is genoeg

  reageer
 • Johan B

   

  Te makkelijk, stemmer, te makkelijk.

  reageer
 • stemmer

   

  4 jaar niemand gezien, nu komen ze weer uit hun ivoren torentje omdat ze stemmen nodig hebben.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert