Vrouw mishandeld bij uitlaten van honden

LELYSTAD
Een vrouw van 66 is zaterdag in Lelystad mishandeld tijdens het uitlaten van haar honden. Dat meldt de politie.

De vrouw liep aan het eind van de middag met haar twee honden bij de Gelderse Brug en werd begroet door een onbekende man. Zijn hond viel één van de honden van de vrouw aan. Ze probeerde daarop het agressieve beest van haar hond af te krijgen. De eigenaar rende op haar af en gooide de vrouw hardhandig op de grond. Ze kwam ernstig ten val en liep verwondingen aan haar arm op. De man is er vandoor gegaan.

De recherche heeft de zaak in onderzoek en hoopt dat er mensen waren die de mishandeling gezien hebben. Zij kunnen contact opnemen met de politie.

reacties (6)

 • Pan

   

  "honden aangelijnd houden", "het is de wet"...... en maar lopen klagen over de gemeente die geen toezicht houdt van de hondenbelasting. Lees de tekst eerste eens, er staat nergens dat er honden los liepen....OEPS wéér een gevalletje vooroordelen van onze IWAB burgers. En oh ja: A Daar is de hondenbelasting niet voor (en ook nooit bedoeld geweest) en B Lees de APV van Lelystad eerst maar eens voordat jullie gaan blèèèren en klagen.

  reageer
 • .\/\/.

   

  Gezellig, huisdieren.

  reageer
 • j.azeker

   

  inderdaad bas, aan de deur luisteren of ik een hond heb ,dat doen ze maar al te graag, maar met die belastingcenten daadwerkelijk handhaven dat doen ze niet. ennuh mensen, hond aangelijnd houden, het is de wet.

  reageer
 • MKM

   

  Hoewel het bericht niets noemt over wel of niet aangelijnd, heeft dat er mijns inziens ook maar weinig mee te maken. Mishandelen lijkt me in alle gevallen te ver gaan...

  reageer
 • Bas

   

  Gelderse brug is binnen de bebouwde kom dus moeten honden aangelijnd zijn maar de centen van de hondenbelasting gebruikt de gemeente om de tekorten op de begroting te dichten i.p.v. de controle op los lopende honden uit te voeren.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Lachuu

   

  "Vrouw wordt mishandeld bij uitlaten van honden" Een inkijk in de toekomst? en nu al in het nieuws?

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert