Klacht tegen advocaat in zaak-Lawalata

ALMERE
Er is bij de Orde van Advocaten een tuchtklacht ingediend tegen de Almeerse advocaat Geert-Iem Roos. Hij zou in de moordzaak rond Nikki Lawalata selectieve informatie hebben verstrekt aan het tijdschrift Nieuwe Revu. Daardoor is volgens de klager, de vriend van Lawalata, een onjuist beeld van de zaak geschetst.

De vriend van Lawalata is verdachte in de zaak, evenals zijn ex-vriendin, die door Geert-Iem Roos wordt bijgestaan. Het lichaam van de Amsterdamse Lawalata werd anderhalf jaar geleden gevonden aan de Torenvalkweg tussen Almere en Lelystad.

Roos zegt dat hij niks anders gedaan heeft dan de belangen van zijn cliënte behartigen en ziet de behandeling van de klacht tegen hem met vertrouwen tegemoet.

reacties (1)

  • Justice

     

    Deze advocaat heeft enorm veel bloed aan zijn handen. "Zie ook Zaak Nathalie van Poelgeest" en heeft nu een onschuldige vader en zoon van en vriend van nikki willen opsluiten/beschuldigen en wederom een bewezen moordenaar vrij houden, Goed dat het dossier nu op straat ligt. Een ware advocaat van de duivel. Sylvana w. Beide Leugens, zwijgrecht en nog meer leugens. Alleen in nl :( Justice voor nikki rip.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert