Man op quad mishandelt 15-jarige jongen

ALMERE
Een 15-jarige jongen is vrijdagavond op de Randstaddreef in Almere mishandeld door een 45-jarige Almeerder op een quad, een vierwielige motorfiets. Dat meldt de politie.

De verhalen lopen uiteen over wat zich precies heeft afgespeeld. De jongen zegt dat hij belletje aan het trekken was met vrienden. De man zou hem hebben uitgescholden en daarna achterna hebben gezeten op de quad. Volgens de bestuurder probeerde de jongen zijn quad te stelen en is hij toen achter hem aan gegaan.

De jongen heeft verwondingen aan zijn been en hoofd opgelopen. Volgens de politie is de jongen tijdens zijn vlucht gevallen en toen door de quad aangereden.

De politie heeft de man aangehouden op verdenking van mishandeling. Hij is zondag vrijgelaten maar hij blijft wel verdachte in deze zaak.

reacties (9)

 • Danny

   

  Daar heb je het al. Berust niet op feiten maar op verhaaltjes gehoord in de buurt.

  reageer
 • marco

   

  Lekker voorbarig allemaal. Feit is dat die idioot een jongen van 15 half dood trapt. Is gewoon poging tot doodslag.

  reageer
 • dingennnn

   

  wat er ook gebeurt is het kan gewoon niet zo zijn dat deze jongen is aangereden en is mishandeld!

  reageer
 • Hendrik..

   

  Misschien moet u de politie even bellen vor het afleggen van een getuigen verklaring?

  reageer
 • Jk

   

  Iemand die mijn spullen doelbewust sloopt of probeert te jatten heeft aan mij ook een verkeerde, vind de verwondingen dan nog niet overdreven...

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • tja

   

  Ik woon in de buurt en er waren 3 jongens op heterdaad betrapt door een buurtbewoner. Ze waren aan de quads aan het klooien met het stuur en draadjes. Toen de buurtbewoner erheen liep renden de jongens weg. De buurtbewoner heeft toen direct de eigenaar van de quads gewaarschuwd en die is erachteraan gegaan. dus het belletje lellen is volstrekte onzin. Als dief kun je klappen verwachten, maar misschien zijn de genoemde verwondingen wat buiten proportioneel.

  reageer
 • jaja

   

  n 15 jarige die belletje trekt vind ik n beetje kinderachtig klinken. Met 14 jaar beroven ze al mensen hier in almere, dus naar mijn mening heb ik t id dat deze beste man weleens gelijk kan hebben. Zaak voor de politie uiteraard om t uit te zoeken maar klinkt vreemd allemaal

  reageer
 • Heg

   

  De waarheid zal wel weer ergens in het mudden liggen. Ik geloof er niks van dat een stel 15-jarige "gewoon" belletje lellen.

  reageer
 • Danny

   

  15 jaar en dan belletjetrek. Poging tot diefstal klinkt toch wat geloofwaardiger.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert