Goed gesprek brengt rust terug in 50Plus

FLEVOLAND
Erik Boshuijzen van 50Plus in Provinciale Staten legt zich neer bij het fractievoorzitterschap van Wout Jansen. Beiden zeggen dat na een gesprek dat ze dinsdagmiddag hebben gevoerd om de onderlinge spanningen weg te nemen.

Boshuijzen werd met voorkeurstemmen gekozen in de fractie die daardoor uit hem en lijsttrekker Wout Jansen bestaat. Door de hoeveelheid voorkeurstemmen en zijn ervaring eiste Boshuijzen maandag het fractievoorzitterschap op.

Nu zegt Boshuijzen dat is besloten dat Wout Jansen de eerste periode fractievoorzitter is en dat daarna een evaluatie volgt. Volgens beide mannen hebben ze een vruchtbaar en constructief gesprek gehad en zijn de onderlinge spanningen weggenomen.

reacties (10)

 • .\/\/.

   

  Uitslag van het gesprek: "we gaan elkaar niet in de weg zitten, dan kunnen we beiden nog jaren genieten van het pluche"

  reageer
 • De Ingeweide

   

  Hoe leuk. Dit is nu precies wat voor de zomer van 2014 is afgesproken tussen de twee heren. Alle rommel tussen toen en nu had maar één doel en dat is deze uitkomst. Maar we zijn er nog niet! Nu begint het zagen aan de stoel van Jansen. Boshuijzen is oppermachtig door zijn aanwezigheid in het presidium. Als ze hem willen hebben. Fractievoorzitter is een procedure rol. Let maar op Boshuijzen gaat dit winnen en over 4 jaar gaat het opnieuw.

  reageer
 • Pampie

   

  Jansen eerste periode? Welke eerste periode? Komen er dan nog meer? Nu opeens goed gesprek en daarvoor elkaar verrot schelden? Hoe geloofwaardig. Of dreiging van zogenaamd 'bestuur' - lees: Jan Nagel

  reageer
 • peterh

   

  Dit kan toch niet serieus genomen worden!!! Kiezers bedrog, zonde van de stemmen die mensen hebben uitgebracht op deze partij. maar ja dat geldt voor de hele verkiezingen, vooraf zeggen ze wat de mensen willen horen, eenmaal gekozen gaan ze hun eigen weg, volgen hun ego's, waar er voor hun het meeste ego strelende resultaat uit te halen valt. wat ze beloofd hebben voor de verkiezingen verdwijnt naar de achtergrond. dat is de politiek vandaag de dag!!!

  reageer
 • kiezer

   

  Beiden zijn ONGELOOFWAARDIG ! Het wachten is op de volgende soap tussen die 2 50 +

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • KC

   

  Dat heet gewapende vrede. .

  reageer
 • Kees

   

  Lol. Maandag zeg je 'ik word fractievoorzitter en daar valt niet over te praten' en dinsdag vind je dit ineens prima. Dat gaat nooit lang goed.

  reageer
 • ABS

   

  Kwestie van tijd voor het volgende meningsverschil opduikt. Dictatortje Jansen eist immers volledige verering en toewijding aan zijn persoonlijke belangen.

  reageer
 • frits

   

  Had dat nou niet voor de verkiezingen gekund? En buiten de media om?

  reageer
 • Marc

   

  Je zal maar op deze haantjes hebben gestemd Dat word niks met deze mannen denken niet aan de stemmers maar alleen aan eigen belang.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert