Paar miljoen voor zorg en welzijn in de buurt

LELYSTAD
Bewoners en organisaties in Lelystad die innovatieve ideeën hebben voor zorg- en welzijnsactiviteiten in de buurt, kunnen subsidie krijgen.

De gemeente Lelystad heeft een fonds van 4,5 miljoen euro. Er zijn al enkele aanvragen ingediend, door bijvoorbeeld Vitree Jeugdzorg en de Stichting Welzijn. Wethouder Janneke Sparreboom roept bewoners nu op om ook aanvragen te doen.

Door een groter aanbod dicht in de buurt moet het beroep op duurdere, specialistische zorg afnemen.

reacties (4)

 • Dirk

   

  Oh, waar halen wij deze som geld vandaan dan? Er moest toch bezuinigd worden? Is er een raadsbesluit genomen dan? Vreemd dat een stad met een schuld van bijna 500 mio dit zomaar beschikbaar heeft terwijl onderwijs tekort komt, jeugdwerkloosheid toeneemt, ouderen en gehandicapten het kunnen uitzoeken, maar wel centjes voor een leuk project!? Moet er weer een handje ambtenaren aan het werk gezet worden omdat er anders niets te doen is voor deze medewerkers? Hoeveel van het budget gaat daar weer aan op? Gewoon absurd en het druist volledig in tegen het beeld van de broekriem aantrekken. VVD & lokalen bent u wakker???? Gaat ook om uw partijen!!!!!

  reageer
 • Martin

   

  En dat is allemaal UW belastinggeld neem ik aan.

  reageer
 • Ash

   

  net als nietszeggende opmerkingen

  reageer
 • HM

   

  Er wordt weer met (belasting)geld gestrooid.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert