Auto op verkeerde baan oorzaak ongeval Waterlandseweg

ALMERE
Het ongeval vrijdag op de Waterlandseweg in Almere is veroorzaakt doordat een van de twee betrokken auto's plotseling op de verkeerde weghelft terecht kwam. Daardoor botsten de auto's frontaal op elkaar.

Bij het ongeval zijn drie personen gewond geraakt. De automobiliste die is aangereden is een 54-jarige vrouw uit Almere. Zij is met letsel aan haar hoofd naar het ziekenhuis gebracht.

De auto die plotseling van rijbaan veranderde, werd bestuurd door een 35-jarige man uit Almere. Hij is door de brandweer uit de auto bevrijd en naar een specialistisch ziekenhuis gebracht. In de auto zat ook een 42-jarige vrouw uit Almere. Zij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

reacties (1)

  • L.B.Dabrowski

     

    Als bekende van de slachtoffers heb ik het verhaal op dat van de 3de slachtoffer gehoord en die komen niet overeen met dit artikel volgens de andere twee slachtoffers is de 54-jarige vrouw juist door een inhaal manoeuvre op de verkeerde weghelft geraakt de voorligger van de andere twee slachtoffers heeft deze nog kunnen ontwijken door de berm in te rijden waarbij deze de sloot in is geraakt vervolgens heeft het ongeluk plaatsgevonden waarbij de gene die achter de twee slachtoffers reed ook op hun inreed wegens de klap ik hoop dat niet de verkeerde mensen in hun nadeel worden gesteld wegens verkeerde informatie.

    reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert