Magere 26 euro voor Make-A-Wish Foundation

LELYSTAD
Een magere 26 euro. Dat is de opbrengst van een benefietactie die zaterdag in Lelystad is gehouden voor de Make-A-Wish Foundation.

Internetradiostation Radio Muzikaal Nederland hoopte aardig wat geld op te halen met de optredens van Nederlandstalige amateurzangers. De toegang was gratis en iedereen trad belangeloos op. Het geld moest komen van een toeslag op de consumpties die bezoekers kochten.

Volgens het organiserende radiostation was de opkomst lager dan gehoopt doordat het Nederlands elftal gisteravond speelde. Make-A-Wish is desondanks hartstikke blij met de 26 euro. De organisatie gebruikt het geld om wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte te vervullen.

reacties (7)

 • Gerard

   

  Was helaas te verwachten als Radio Muzikaal Nederland iets wil organiseren... Het is een zeer kleinschalige internetradio met totaal geen aantrek tot luisteraars! Ook weten deze heren helaas niets van eventuele voorbereidingen of draaiboeken! 26 euro is de totale opbrengst lees ik...ik ga er dan ook vanuit dat de heren ( het team ) zelf vrijwel NIETS in de doneer bus heeft gedaan! Helaas voor het goede doel heeft dit niets mogen opleveren waar men iets mee zou kunnen.

  reageer
 • carina

   

  was erg gezellie en voor iedereen die bellangeloos heeft meegedaan om het te laten slagen een dikke 10 beetje mager bedrag .... maar ja volgende keer beter gr carina

  reageer
 • joke besselink

   

  jeetje das erg weinig... maar ja iedere euro is er één... toch toppie dat de artiesten hebben opgetreden..en er voor de mensen die er waren een leuke avond van hebben gemaakt.. hoop volgende keer ook te kunnen zingen bij jullie... groetjes Joke ( lady Djo

  reageer
 • Anje Ha

   

  Dan had men beter de reiskosten afgedragen. Die lopen in de duizenden Euro's

  reageer
 • Mike

   

  Als ik zo de foto's bekijk, was er vooral heel erg weinig publiek, dat ook nog eens vooral uit een vriendenclub leek te bestaan - de mensen die het georganiseerd hadden? Als ze het gezellig hebben gehad is het in elk geval niet helemaal voor niets geweest.

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Suus

   

  Ik denk zelf dat 't ook beter zou zijn geweest om een lage entreeprijs te vragen. Verder ben ik van mening dat mensen hun gezonde verstand ook niet echt gebruiken. Ik zou het niet in mijn hoofd halen om naar een benefietactie te gaan en dan niets te geven! Je weet dat het daarom draait. Uit ervaring weet ik dat (juist) mensen die genoeg te besteden hebben soms niets geven. Vandaag ben ikzelf ook op een gratis evenement geweest, ik heb mij prima vermaakt en heb een bescheiden donatie in de bus gedaan; niet meer dan normaal vind ik. Ik hoop dat meer mensen dat met mij eens zijn!

  reageer
 • koos

   

  gratis entree op een benefiet... dan heb je het niet helemaal goed begrepen.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert