Auto's belanden in greppel na ongeval A6

LELYSTAD
Op de snelweg A6 bij Lelystad zijn zondagmiddag twee auto's op elkaar gebotst. Dat gebeurde ter hoogte van afrit Lelystad Noord, op de rijbaan van Lelystad naar Emmeloord.

Door de aanrijding kwamen beide auto's in een naastgelegen greppel terecht, waarbij één van de auto's op de kop tot stilstand kwam.

Volgens een getuige zijn de twee automobilisten er zonder kleerscheuren vanaf gekomen. Wel zijn ze voor de zekerheid gecontroleerd door ambulancemedewerkers. Het verkeer kon gewoon doorrijden.

reacties (4)

 • LELY...

   

  Zoooo, dat zijn pas uitspraken zeg.... Je zal wel trots op jezelf zijn..............

  reageer
 • Jos '56

   

  Sorry Jos er mankeert niets aan mijn rijstijl, ik ben nl beroepschauffeur geweest. Dit had niets met afstand houden te maken. Ik reed op de rechterbaan en degene die mij inhaalde wou naar rechts maar had mij over het hoofd gezien.

  reageer
 • jos

   

  dan schort er ook iets aan jou rijstijl. (geen genoeg afstand) juist de oudere man/vrouw van jou leeftijd heeft vaak zijn/haar nukken in het verkeer.

  reageer
 • Jos '56

   

  Man man man, het lijkt wel of mensen niet meer kunnen rijden. Gistermiddag ook al twee ongelukken gezien op de A6 en bijna iemand bij mij naar binnen gehad die niet op zat te letten :-((

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert