Bijna unaniem besluit over stadshart

LELYSTAD
Bijna de hele gemeenteraad van Lelystad neemt dinsdagavond een voorstel van GroenLinks en het CDA aan, waarin staat dat er werk wordt gemaakt van het stadshart.

Volgens fractievoorzitter Sjaak Kruis van GroenLinks hebben alleen OPA-PLUS en Leefbaar Lelystad het voorstel nog niet ondertekend.

In het voorstel staat opgesomd hoe het proces om tot een beter centrum te komen, in elkaar zit. GroenLinks en CDA willen een gezamenlijke aanpak van winkeliers, eigenaren, gemeente en culturele instellingen.

reacties (4)

 • .\/\/.

   

  Dacht je nou heus, Johan, dat er tussen de diverse fracties geen overleg was voorafgaand aan vergaderingen? Het is geen tombola of zo, het is serieus werk over serieuze onderwerpen, die moeten worden voorbereid. Jij noemt dat, vanuit de heup schietend, achterkamertjesoverleg, maar er is niks onbehoorlijks aan. Uiteindelijk vindt de besluitvorming in het openbaar plaats, en wordt erover gestemd. Als je zo graag wat te schreeuwen wil hebben: richt je eigen politieke partij op en doe mee.

  reageer
 • Johan

   

  en ik maar denken dat besluiten in de raad worden genomen.... Blijkbaar is er sprake van achterkamertjes overleg waardoor meneer Kruis al weet hoe de besluitvorming gaat uitvallen... Beschamend!

  reageer
 • Tsja

   

  Volkomen mee eens.

  reageer
 • marc

   

  Hoe mooi de plannen ook klinken komt niets van terecht. Is gemeente Lelystad helaas niet professioneel genoeg voor zitten alleen amateurs en daar win je geen goed centrum mee.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert