Veel problemen op de weg door omgewaaide vrachtwagens

FLEVOLAND
Geschaarde vrachtwagens zorgen voor problemen op de Flevolandse wegen. De A27 richting Utrecht is volledig afgesloten geweest omdat er een vrachtwagen op de weg ligt. Inmiddels is er weer verkeer mogelijk.

Ook De Gooiseweg bij Zeewolde is in beide richtingen dicht geweest. De weg was afgesloten ter hoogte van de Knardijk. Er was een vrachtwagencombinatie omgewaaid. Verkeer op de A6 vanuit Friesland richting Noordoostpolder ondervindt ter hoogte van Sint Nicolaasga vertraging. Ook daar is een gekantelde vrachtwagen de oorzaak. Naar verwachting is de weg daar om 15.00 uur vrij.

Door ongelukken met vrachtwagens waren dinsdagochtend ook de A6 bij de Ketelbrug en de N50 tijdelijk afgesloten. In het hele land zijn er verkeersproblemen door harde windstoten.

reacties (2)

 • rob schreurs

   

  Mee eens. Maar kijk eerst eens even naar de kentekens /nationaliteit van de gekantelde voertuigen! Dit zijn voor 90% oostblokkers die met superlichte wagens rijden om maar geen LKW-maut en eurovignet te hoeven betalen. De Nederlandse , betalende, transporteur staat braaf erachter in de file..Die mannen rijden dus voor niks en noppes over de Nederlandse snelwegen en afgezien dat ze de transport sector verzieken veroorzaken ze met uitzonderlijk weer ook nog een hoop elende en (nederlandse) economische schade!

  reageer
 • Dirkz Zaan

   

  Eigenlijk zou er schadeverhaal toegepast moeten worden. Bedrijven en chauffeurs nemen bewust grote risico's met andermans veiligheid en tijd.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert