Jeha Wooncentrum failliet

DRONTEN
Interieurzaak Jeha Wooncentrum in Dronten is door de rechtbank Midden-Nederland failliet verklaard.

De woonwinkel aan De Dieze had volgens de curator te maken met een teruglopende omzet. Jeha wooncentrum had een winkelruimte van 10.000 vierkante meter aan meubels en is inmiddels gesloten. De curator onderzoekt of er een doorstart mogelijk is, maar acht de kans klein. Door het faillissement raken zeven mensen hun baan kwijt.

Met de zaak in Dronten is ook een andere vestiging van Jeha in het Friese Oosterwolde failliet verklaard. Een Jeha-winkel in het Overijsselse Slagharen valt niet onder het faillissement.

reacties (4)

 • kampenaar

   

  waarschijnlijk is deze reactie van een zeer gedreven succesvolle ondernemer. Anders heeft een reactie als deze geen pas. meestal zijn dit soort reacties van zure mensen die het zelf niet voor elkaar hebben en wel weten hoe een ander het moet doen. Jammer volk. Maar ik denk dat deze persoon niet van dit soort is maar echt opbouwend en succesvol.

  reageer
 • Biddinghuizenaar

   

  Jammer van deze leuke winkel, wij zijn blij dat we bij jullie onze hele woonkamer nog hebben kunnen kopen voordat dit hele nare nieuws naar buiten kwam. Ik hoop dat het personeel weer snel een leuke baan vindt.

  reageer
 • Drontenaar

   

  Leuke zaak? Sorry, dit is typisch een zaak die de boot heeft gemist, dit was een winkel zonder beleving & sfeeren met chagrijnig personeel ...oftewel een zwakke speler in de markt. In Kampen gaan ze door, maar het is voor een zaak als dit vechten tegen de bierkaai, dit roer moet radicaal om!

  reageer
 • Drontense

   

  Jammer was een leuke zaak maar kan het mij wel voorstellen met deze economie dat het niet loopt.Sterkte voor de mensen die hun baan kwijt zijn.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert