Man aangehouden voor straatroof

ALMERE
De politie heeft woensdagmiddag een man uit Almere aangehouden die verdacht wordt van het plegen van een straatroof. Hij zou bij een winkel aan de Regisseurstraat iemand hebben beroofd van zijn geld en zijn portemonnee.

Een getuige die zich met het incident bemoeide, werd door de dader bedreigd. De getuige en het slachtoffer konden een goede beschrijving van de man geven. Via cameratoezicht werd gezien dat hij was weggefietst in de richting van de Staatsliedenwijk. Agenten konden hem vervolgens op het Leeuwardenplein aanhouden.

De fiets waarop de verdachte reed, bleek te zijn gestolen en is in beslag genomen.

reacties (4)

 • karel

   

  Henk steekt liever zijn kop in het zand. Tuurlijk is het ergens anders beter. Gras is altijd groener aan de overkant. Echt simpel als je zo denkt. Of misschien heeft Henk wel een beperking en kan wil hij de realiteit niet onder ogen zien. In elke gemeente gebeuren deze zaken. Vergeet niet dat media tegenwoordig veel sneller is dan vroeger.

  reageer
 • Martin

   

  Al gelezen over Urk en Lelystad? Kennelijk komt het zwarte gal los als Almere wordt genoemd. Helaas gebeuren dergelijke zaken in het hele land.

  reageer
 • Henk

   

  Vechtpartijen, berovingen en verpaupering in almeerse wijken. Dag Almere, tijd voor een andere gemeente.

  reageer
 • Bluesbirdy

   

  En vandaag loopt hij gewoon weer rond...

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert