Winkels Miss Etam blijven open

FLEVOLAND
De vier Flevolandse vestigingen van de modewinkels van Miss Etam en Promiss blijven voorlopig open. Dat verwacht de directie van het bedrijf, dat uitstel van betaling heeft aangevraagd.

Miss Etam heeft winkels in Almere, Lelystad, Emmeloord en Dronten, terwijl Promiss alleen gevestigd is in Almere. Ondanks investeringen in webwinkels lijdt de Miss Etam Groep al enkele jaren verlies. Vakbond CNV hoopt dat de groep een doorstart kan maken, omdat de directie in een persbericht zegt dat zij zoekt naar een oplossing voor een bestendige toekomst. Wel houdt de bond er rekening mee dat er winkels worden afgestoten.

Bij de keten werken in totaal zo'n 2200 mensen.

reacties (3)

 • bb

   

  Hoe kom je van een grote schuld af ? Ja je gaat naar de rechtbank en zeg ik kan het niet meer betalen maar maak wel een doorstart Ja dan hoef ik de schuld niet te betalen dat doet de nederlander dan maar en de winkelier begin gewoon weer opnieuw

  reageer
 • Filmwijkster

   

  Aan de ene kant jammer, aan de andere kant, die eeuwige eenheids- worst qua aanbod van kleren van deze ketens. Juist doordat er geen onderscheid is tussen de ketens is dat voor mij persoonlijk de reden mijn kleren bij kleine ondernemers in o.a. Leeuwarden en Den Bosch te kopen, zo zie ik er tenminste leuk en anders dan de kudde uit.

  reageer
 • tries

   

  Jeetje niet te geloven. Alle grote ketens gaan kapot. Zou ditc wel heel jammer vinden. ....

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert