Eerste tulpenroute van Dronten geopend

DRONTEN
De eerste tulpenroute van Dronten is zaterdagochtend geopend. Bloemenliefhebbers kunnen nu dus niet meer alleen in Noordoostpolder terecht om de velden te bewonderen.

Er zijn drie routes uitgezet, voor wandelaars, fietsers en automobilisten. De officiele opening werd zaterdagochtend verricht door burgemeester Aat de Jonge. Hoewel het nog vroeg in het jaar is laten de eerste tulpen zich al zien.

Het tulpenfestival in Noordoostpolder begint komende vrijdag.

reacties (9)

 • Petra

   

  Mooi initiatief! Naast de NOP zijn er ook heel veel bollenroutes elders. Door initiatieven te delen volgt groei, dus ben absoluut voorstander van nog veel meer routes.

  reageer
 • Aaltje

   

  Prachtig om dit gericht te kunnen gaan fietsen. Mooi initiatief met dank aan alle mensen die hier aan gewerkt hebben om dit mogelijk te maken. Genieten in de gemeente Dronten.

  reageer
 • aatje

   

  Zeker mag iedere gemeente dat doen maar Aatje wil geen tulpenroute......nee die wil meeliften op het succes van een andere gemeente en daarmee weer zinn 5 mjnytes of fame krijgen. Aatje wil gewoon graag op omroep flevoland (de landelijke media haal je natuurlikk niet als burgemeester van dronten hahah)

  reageer
 • Vrolijk Frietje

   

  Jemig,heeft er nu NIEMAND bij herr Aat de Jonge enig zins verstand of iets mee gemaakt uit de geschiedenis van Dronten? Waarom nu weer een vriendschappelijke buurpolder beconcurreren!! Het lijkt wel het spelletje van bovengenoemd 'persoon' gezien zijn verleden Sorry hoor Ik meen mij te herinneren als kleine jongen,met de airgunners mee in de bussen! Niet naar tulpen kijken maar naar MOSTERDVELDEN.. was uniek ofzo? Bovendien is er iets met bloemen in de akkerranden? Wees nu toch eens creatief gemeente Dronten,en dan bedoel ik niet met de boekhouding,of Frietboeren.

  reageer
 • Pieter

   

  Het mag dan azijnpisserig zijn, het mag dan frustratie zijn en weet ik wat allemaal. Maar om nou te zeggen Goh wat is die burgemeester orrigineeeeeeel? Nou nee. Eerder Mediaageil. Laat hem de financiële troep die op zijn gemeentehuis ligt eerst maar een flink en fatsoenlijk opruimen en kom dan eens terug in het nieuws!

  reageer
 • laat alle reacties zien
 • Kees

   

  Bent u een beetje gefrustreerd? Vind het een mooi initiatief en daar heeft de burgemeester verder niks mee te maken!

  reageer
 • Marcel

   

  Wat een flauwe azijnpissersreactie van 'aatje'. In die gedachtengang zou bijvoorbeeld geen enkel ander dorp meer een Koningsdag mogen vieren omdat Barneveld dat al doet. Wat mij betreft organiseert iedereen tulpen-, zonnebloemen-, konijnen- of weet ik wat voor fietstochten. Als je er maar lol aan beleeft toch?

  reageer
 • sander

   

  Nu een tulpenroute rijden ? Bijna alle tulpen staan nu nog groen op het land dat duurt zeker nog 2 weken voor het echt mooi wordt in de Noord Oost Polder .

  reageer
 • aatje

   

  Altijd goed om te zien dat de burgemeester van Dronten geen eigen ideeen meer heeft maar een goed idee van een andere gemeente (Noordoostpolder) inpikt en dat presenteert als iets heel nieuws. In de commjnicatie uiteraard net voor de andere gemeente gaan zitten want dan scoor je lekker. Ik zoh zeggen Aat voor burgemeestef van Almere want de vertrekkende Annie had daar ook een handje van. Gelukkig dat iedereen in de polder weet dat de Noordoostpolder deze route al jaren heeft en Dronten (ic kim yung Aat) alleen een slecht copie heeft.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert