Gemeente trekt 65.000 euro uit voor vastgoed

NOORDOOSTPOLDER
De gemeente Noordoostpolder wil 65.000 euro uittrekken om het vastgoed in de gemeente in kaart te brengen. Dan gaat het om maatschappelijke accommodaties, zoals scholen en sportzalen.

De meeste van die gebouwen zijn ouder dan 50 jaar. Voor het onderhoud is er geld gereserveerd. Voor nieuwbouw of renovatie niet. Vanaf 2019 is er geen geld meer om alle gemeentelijke gebouwen in stand te houden.

De gemeente wil met de 65.000 euro onderzoeken welke accommodaties in de toekomst nog nodig zijn en welke gesloopt kunnen worden.

reacties (5)

 • Jan

   

  vast wel weer een uit te besteden klusje aan een goed bevriende. alle dossiers zijn bij de gemeente zo op te vragen, alle te onderhouden objecten staan in de begroting...

  reageer
 • Dirk

   

  Twee modale jaarinkomens voor een inventarisatie. Hoe kan dat mogelijk zijn? Dus twee ambtenaren zijn fulltime een jaar bezig, grof genomen. Respect voor de budgetmakers!

  reageer
 • peter

   

  Hoe is dit toch mogelijk. Weet men niet eens wat men bezit? Waar zijn al die ambtenaren dan voor? Men heeft toch al jaren ambtenaren welke het onderhoud verzorgen, zijn die dan bezig voor jan met de korte naam...

  reageer
 • piet

   

  erg duur voor een rapport

  reageer
 • theo

   

  voor de helft doe ik het graag

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert