Inbraak Artemis in Opsporing Verzocht

LELYSTAD
Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdagavond aandacht aan de inbraak bij Artemis in Lelystad. In het clubgebouw van de handboogschietvereniging is talloze keren ingebroken, maar bij een inbraak in september zijn de daders haarscherp vastgelegd op beelden van de bewakingscamera.

Het bestuur van Artemis liet in februari weten erg teleurgesteld te zijn in de politie, die volgens het bestuur aangaf niks te kunnen met de bewakingsbeelden. De politie bood daarop excuses aan en erkende dat de inbraak onvoldoende aandacht van de politie had gekregen.

Bestuurslid Hans de Man van Artemis noemt de landelijke aandacht voor de inbraak 'een geweldig resultaat'. Hij heeft goede hoop dat de daders dinsdagavond door een kijker herkend worden.reacties (4)

 • Herman

   

  Goh, ga je staan op een vak voor vergunninghouders- niet gezien natuurlijk- en dan klagen over een boete? Hoe zou je reageren als jij een vergunning had ?

  reageer
 • KC

   

  Ik hoop dat zij nu wel worden gepakt! .

  reageer
 • MKM

   

  Is dat wel een taak die de politie uitvoert dan? Of is dat een taak van parkeerbeheer?

  reageer
 • Albert

   

  Kan mij voorstellen dat de politie daar geen tijd voor had om een inbraak op te lossen. Moest laatst even in Lelystad zijn en stond 25 minuten op een vrijwel leeg parkeerterrein met blauwe parkeerschijf voor het raam. Bleek een parkeervak te zijn voor vergunninghouders. Direct 90 euro boete exclusief administratiekosten. Dat is natuurlijk in vergelijk met deze inbraken een veel ernstiger vergrijp. Steeds meer mensen in dit land zijn er helemaal klaar mee zo langzamerhand.

  reageer

Laat een reactie achter

Je reageert op

Je rapporteert